ΑΕΚ

Κιτρινόμαυρος ο Βούρας για 4 χρόνια

Κιτρινόμαυρος ο Βούρας για 4 χρόνια
INTIME SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ηλίας Βούρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. "Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ", δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου

Η Ένωση γνωστοποίησε σήμερα (22/6) και επίσημα την απόκτηση του Ηλία Βούρα, ο οποίος υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό (λόγω ερασιτεχνικής) για τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην άσος της Νίκης Βόλου είναι ο πρώτος τερματοφύλακας που πήρε θέση στο νέο ρόστερ της Ένωσης και προορίζεται για τη θέση του βασικού.

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην φετινή Football League, αν όχι ο καλύτερος, θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ήτανε εισήγηση του Στέλιου Μανωλά.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ:

« Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, ανάμεσα σε ανθρώπους που θα βάλουν τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια.

Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση μου αφού πείστηκα τόσο για το πλάνο όσο και για τις προοπτικές που υπάρχουν. Η ΑΕΚ δεν αξίζει να είναι άδω που βρίσκεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυνατή στη Σούπερ Λίγκ αλλά και στιs ευρωπαϊκέ διοργανώσεις. Αυτό αξίζει στους φιλάθλους της ομάδας και γι αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ