ΑΕΚ

Οριστικά εκτός ντέρμπι ο Βάργκας

Οριστικά εκτός ντέρμπι ο Βάργκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν υπολογίζει οριστικά τον Ρόναλντ Βάργκας ο Τεμούρ Κετσπάγια για το ντέρμπι της Κυριακής (2/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Βενεζουελάνος έδειξαν θλάση β' βαθμού.

Συνεχίζουν να φτάνουν κακά μαντάτα στα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι ανησυχίες για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ρόναλντ Βάργκας επιβεβαιώθηκαν από τον απεικονιστικό έλεγχο. Ο Βενεζουελάνος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.

Όπερ σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα από το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με τον Ολυμπιακό και δεν είναι διόλου δεδομένο πως θα προλάβει το ματς με την Λάρισα, παρόλο που μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Βάργκας ήταν αυτός που υπέγραψε πέρσι τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, τερματίζοντας το αήττητο των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα. Ο Βενεζουελάνος ήταν ο άνθρωπος που χάρισε πέρσι στους "κιτρινόμαυρους" δύο ακόμη τρίποντα σε ντέρμπι, καθώς με δικά του τέρματα η ΑΕΚ είχε επικρατήσει των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Μετά τον Αλμέιδα που όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό, εκτός μάχης τίθεται και ο Βάργκας, προσθέτοντας έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον Κετσπάγια.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έδειξε ξανά το video με Ηρακλή ο Κετσπάγια
Μάνταλος παρών, Αλμέιδα και Βάργκας απόντες
Τα δεδομένα για Μάνταλο και το ματς με τον Ολυμπιακό
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ