ΑΕΚ

"Όποιος βοηθήσει την ΑΕΚ... μαζί μου!"

"Όποιος βοηθήσει την ΑΕΚ... μαζί μου!"
INTIME SPORTS

Στη νέα εποχή της ΑΕΚ, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, τα πάντα γίνονται βάση πλάνου, τα πάντα έχουν το δικό τους μήνυμα. Όπως έγινε για παράδειγμα με τις θέσεις που είχαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι στην παρουσίαση της "Αγιάς Σοφιάς". Το μήνυμα εστάλη...

Την Τετάρτη(6/11) στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με προσκεκλημένους από την πολιτική σκηνή της χώρας μέχρι την καλλιτεχνική. Ανάμεσα τους βρέθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, και πρόσωπα που είχαν να κάνουν με την ιστορία και το παρελθόν της ΑΕΚ. Είτε λέγονται παλαίμαχοι, είτε λέγονται πρώην διοικήσεις.

Από όλα αυτά τα δημόσια πρόσωπα, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον όσον αφορά τις θέσεις που τους δόθηκαν μέσα στην αίθουσα, διότι αν προσπαθήσεις να τις "αποκρυπτογραφήσεις, ενδεχομένως να βγαίνεις και στο συμπέρασμα που ταιριάζει γάντι με την λογική και τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ευκαιρία της... "αιώνιας ζωής"

Ποια είναι όμως αυτή η λογική; Πριν ακόμα αναλάβει ο ισχυρός άνδρας της Aegean, θα θυμάστε ότι αυτό που τόνιζε σε όλους τους τόνους ήταν το εξής: "Φέρτε μου τους όλους στο τραπέζι (απευθυνόμενος στην πρώην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ) και θα δείξω σε όλους τον δρόμο που δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν".

Τι εννοούσε; Προφανώς και είχε στο μυαλό του το πρώτο "τυράκι" για τέτοιου βεληνεκούς επιχειρηματίες, που δεν είναι τίποτε άλλο από την "αιώνια ζωή". Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην κυριολεξία, αλλά στην δυνατότητα το όνομα τους να μείνει για πάντα στην ιστορία της ΑΕΚ με χρυσά γράμματα. Αναφερόμαστε στην "Αγιά Σοφιά" και την δυνατότητα που τους δίνει ο Μελισσανίδης να συνδέσουν το όνομα τους για πάντα με την αναγέννηση και την λαμπρή ιστορία του μέλλοντος.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι που πρέπει να κρατήσετε, το δεύτερο κομμάτι, είναι τα λόγια που έλεγε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο της εκδήλωσης: "Τώρα θα αποδειχτεί ποιος πραγματικά αγαπάει την ΑΕΚ, στο δικό μου μυαλό, δεν βλέπω κανέναν ΑΕΚτζή που να μην συμμετάσχει σε αυτό το έργο. Όσοι θα πάρουν μέρος θα τους μάθετε, όπως και όσους δεν θα πάρουν!".

Τι εννοούσε δηλαδή; "Ότι όποιος βοηθήσει την ΑΕΚ, θα έρθει δίπλα μου και θα έχει την δυνατότητα να γευτεί την "αιώνια ζωή" του ονόματος του. Όποιος δεν το κάνει, θα πάρει αυτό που του αξίζει". Απλά και ξεκάθαρα πραγματάκια...

"Κοντά μου όσοι βοηθήσουν την ΑΕΚ"

Και αυτό το "όποιος βοηθήσει την ΑΕΚ, θα είναι μαζί μου" φάνηκε και στην πράξη στην εκδήλωση για το γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο πως δίπλα στο επίκεντρο της παρουσίασης (που δεν ήταν άλλο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη), βρισκόντουσαν ο Πέτρος Παππάς και ο Πόλυς Χατζηιωάννου.

Από την αρχή τάχθηκαν στο πλευρό του Τίγρη και ο ίδιος το αναγνώρισε και το δείχνει και προς τον κόσμο πως οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες βοηθούν την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Νίκος Νοτιάς (που ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει), περιορίστηκε στην άκρη άκρη της δεύτερη σειράς των καθισμάτων, δίπλα στον άλλο πρώην μέτοχο Γκίκα Γκούμα και πίσω από τον ΑΕΚτζή Κώστα Βουτσά, που έκανε μονάχα ένα βίντεο για την ΑΕΚ και συγκίνησε τους πάντες, όχι... προπονητικό.

Μπορεί να μην λέει και τίποτα η θέση, αλλά μπορεί να λέει και πάρα πολλά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Ντέμη Νικολαΐδη, που βρέθηκε δίπλα στους... παλαιμάχους και όχι ως πρώην διοικητικό μέλος. Αντίστοιχα φυσικά και η θέση της τελευταίας διοίκησης, με τους Αδαμίδη, Δημητρέλο και κάποιους... άλλους, να χάνονται κάπου στην 6η σειρά στα αριστερά της σκηνής, μακριά από τα φώτα, σαν να υπάρχει το μήνυμα πως: "Είστε μια σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, που θέλουμε να ξεχάσουμε, που θέλουμε να σβήσουμε".

Κάπως έτσι θα μπορούσαν να είναι τα μηνύματα που δόθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις εντός και εκτός της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Όποιος θέλει να "κλέψει" λίγο από την "αιώνια δόξα" που του προσφέρει ο Μελισσανίδης, όποιος θέλει να "ζήσει" στην αιωνιότητα, θα πρέπει να βοηθήσει την ΑΕΚ! Ειδάλλως; Bye bye και φιλάκια που λέει και μια ψυχή...

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ