ΑΕΚ

Όλα του φορ και του εξτρέμ, δύσκολα

Όλα του φορ και του εξτρέμ, δύσκολα

"Αγκάθια" παρουσιάζουν οι περιπτώσεις επιθετικού και εξτρέμ που θέλει να κλείσει η ΑΕΚ. Τα ονόματα που παίζουν για τις δύο θέσεις. (VIDEO)

Είναι γεγονός πως πλέον η ΑΕΚ στην διαδικασία υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού, λειτουργεί υπό πίεση. Ο χρόνος πιέζει, ο προπονητής βιάζεται. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει και την μεταγραφή του σέντερ φορ και αυτή του εξτρέμ.

Όμως οι περιπτώσεις που προσπαθεί να κλείσει, δεν είναι εύκολες και έχουν αγκάθια. Στην υπόθεση του επιθετικού, το όνομα του Φλέτσερ σβήστηκε από την λίστα. Και στην ΑΕΚ «παλεύουν» την περίπτωση που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως πρόκειται για επιθετικό που δεν είναι ελεύθερος. Κάτι που εκ των πραγμάτων δημιουργεί δυσκολίες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κυκλοφόρησε το όνομα του 23χρονου διεθνή Χιλιανού φορ Νίκολας Καστίγιο, που παίζει στην Μπριζ. Αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη. Και πιθανόν να μην είναι και αυτός ο παίκτης που βρίσκεται πρώτος στην λίστα και το όνομα του γνωρίζουν μόνο ο Κετσπάγια και ο Μιλοβάνοβιτς.

Όσον αφορά την περίπτωση του εξτρέμ, δυσκολίες παρουσιάζει και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάμπλο Τσαβαρία. Παρόλο που η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Αργεντινού εξτρέμ, εξακολουθεί να μην βρίσκεται η χρυσή τομή στις συζητήσεις. Και μάλιστα φέρονται να έχουν μπει στο παιχνίδι και ομάδες από την Γαλλία. Αν πάντως το θέμα δεν τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε θα ναυαγήσει οριστικά και η ΑΕΚ θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ