ΑΕΚ

Οι προκλήσεις Σκέντζου και τα νεύρα του Κωστένογλου

Οι προκλήσεις Σκέντζου και τα νεύρα του Κωστένογλου
Κωστένογλου, Αλεξόπουλος, Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Έντονα παράπονα από την πλευρά της ΑΕΚ, για την απίστευτα προκλητική συμπεριφορά του βοηθού του Νίκου Αναστόπουλου. Τα νεύρα και οι δηλώσεις Κωστένογλου

Ο εκνευρισμός που φάνηκε στο πρόσωπο του Νίκου Κωστένογλου και στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, είχε αιτία την συμπεριφορά του βοηθού προπονητή της Κρητικής ομάδας, Ανδρέα Σκέντζου.

Όλα άρχισαν όταν κατά τη διάρκεια διαφωνίας που είχαν οι δυο προπονητές και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, πετάχτηκε ο Ανδρέας Σκέντζος και είπε κάτι πολύ άσχημο προς το πρόσωπο του Κωστένογλου που τον εξόργισε.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος που είδε φυσικά όλο το επεισόδιο, προσπάθησε να συγκρατήσει τον τεχνικό της ΑΕΚ, κάτι που δεν έχει συμβεί σε ολόκληρο πρωτάθλημα για τον Κωστέ.

Μετά την λήξη του αγώνα, το πράγμα χόντρυνε με τον Σκέντζος δίχως να σέβεται την αντίπαλη ομάδα, ειρωνευόταν φωνάζοντας στον προθάλαμ τον αποδυτηρίων: "Καφενείο είναι η ΑΕΚ! Επρεπε να φάει τέσσερα!", κάπου εκεί αντέδρασε ο Βασίλης Δημητριάδης και του ζήτησε να κλείσει το στόμα του.

Δείγμα της συμπεριφοράς του Σκέντζου, ήταν και η αντίδραση του κ. Αναστόπουλου, ο οποίος έτρεξε να τον μαζέψει, ζητώντας συγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δείγμα του επιπέδου του τεχνικού του ΟΦΗ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ