ΑΕΚ

Οι μέρες της κρίσης για προπονητή στην ΑΕΚ

Οι μέρες της κρίσης για προπονητή στην ΑΕΚ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις επαφές της με υποψήφιους προπονητές και θα αποφασίσει μετά το τέλος των πλέι οφ.

Ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην διαδικασία να αναζητήσουν προπονητή για την επόμενη σεζόν, ήταν να έχουν πάρει οριστική απόφαση στο φινάλε των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σχετικά εντός… προγραμματισμού παραμένουν, παρόλο που ακόμα τα πάντα είναι ανοικτά. Σκοπός είναι να έχουν καταλήξει και να έχουν συμφωνήσει με τον νέο τεχνικό, μέσα στις πρώτες μέρες του Ιούνη. Γι αυτό άλλωστε και τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, έχουν μπει σ’ έναν κύκλο επαφών με υποψηφίους.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ επέστρεψε από ταξίδι αστραπή στην Γερμανία, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24, για επαφές και με τον Τόρστεν Φινκ αλλά και με ακόμα έναν προπονητή. Έχει ακουστεί το όνομα του Τόμας Σάαφ, αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, είναι ήδη από χθες εκτός Ελλάδας. Και δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και την Γαλλία, προκειμένου να έχει επαφές με τον Φιλίπ Μοντανιέ, είτε ακόμα και με τον Κλοντ Πιέλ παρόλο που η συγκεκριμένη περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ παραμένει το όνομα του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Προφανώς ο Αργεντινός τεχνικός έχει χάσει έδαφος, καθώς ήταν μια περίπτωση που θα μπορούσε να είχε ήδη κλείσει, αν είχε προκριθεί. Όμως ακόμα δεν έχει «καεί» εντελώς και μπορεί να ξανακερδίσει έδαφος, αν κάποιες άλλες περιπτώσεις βγουν οριστικά από την λίστα.

Το σίγουρο είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν μέχρι και τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα με συγκεκριμένους υποψηφίους. Και από εκεί και πέρα, σε μια ευρεία σύσκεψη κορυφής, φυσικά με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, να λάβουν οριστικές αποφάσεις. Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να προκύψει και όνομα έκπληξη. Άλλωστε ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, ποιους προπονητές συνάντησε ο Μπάγεβιτς στο ταξίδι αστραπή που έκανε, ούτε ποιους τελικά θα συναντήσει ο Μιλοβάνοβιτς στο ταξίδι στο οποίο βρίσκεται.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ