ΑΕΚ

Ο "Μίλο" ξεκινάει δουλειά

Ο "Μίλο" ξεκινάει δουλειά
Μιλοβάνοβιτς ΑΕΚ

Γεμάτο είναι το μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος ξεκινάει δουλειά στην Νότια Αμερική. Διαβάστε τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα τσεκάρει, καθώς και τα ματς που θα παρακολουθήσει.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στη Νότια Αμερική και είναι πανέτοιμος ώστε να ξεκινήσει το τσεκάρισμα, των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο μπλοκάκι του. Ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στη Σάντα Κατάνια και θα παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Κρισιούμα και την Γκρέμιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/11).

Από το συγκεκριμένο ματς στη λίστα του υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Σερτζίνιο, Λούκα και Μπάστος, οι οποίοι αγωνίζονται ως μέσοι, καθώς και το αμυντικό χαφ Ροντρίγκο Σόουζα.

Το ταξίδι του βέβαια δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς για περισσότερο από μια εβδομάδα θα παρακολουθεί αγώνες στην Λατινική Αμερική, ενώ πριν επιστρέψει στην Αθήνα θα ταξιδέψει και στην Ουρουγουάη.

Όλοι στα πόδια του

Η παρουσία του Μιλοβάνοβιτς στη Νότια Αμερική και το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη έχουν κάνει όλες τις εταιρίες μάνατζερ να ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες του.

Ωστόσο, αυτό που θέλει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είναι να βάλει την ομάδα στο παιχνίδι της Βραζιλιάνικης αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει σωστές επαφές και να προγραμματίσει αρκετά ραντεβού, εκτός από την παρακολούθηση των αγώνων.

Πηγή: www.aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ