ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ τοποθετείται!

Ο κόσμος της ΑΕΚ τοποθετείται!

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου και το Sport24.gr, βάζουν τους οπαδούς της ΑΕΚ στο παιχνίδι των απαντήσεων. Αναλογιστείτε κι εσείς 3 βασικά για το μέλλον της Ένωσης ερωτήματα, διαβάστε τις απαντήσεις του συντάκτη και καταθέστε τις δικές απόψεις.

Ο αρμόδιος συντάκτης στα θέματα της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αρναούτογλου, παίρνει θέση σε 3 σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα και σηκώνουν συζήτηση και προβληματισμό. Περισσότερο ωστόσο θα μετρήσει η δική σας άποψη από την οποία θα εξαχθούν και χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα αξιολογηθούν από το Sport24.gr και θα οδηγήσουν σε συμπεράσματα τα οποία θα καταγραφούν και θα εισακουστούν από τους υπεύθυνους της ποδοσφαιρικής Ένωσης!

Πάμε λοιπόν:

- Πρέπει η ΑΕΚ να προχωρήσει στην αλλαγή του Τραϊανού Δέλλα;

Βαγγέλης Αρναούτογλου: « Στη δική μου σκέψη πλανάται ένα ξεκάθαρο όχι! Στη Γ’ Εθνική και με αυτό το υλικό που είχε στη διάθεσή του, δεν θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. Αυτή η κατηγορία ήταν για να φύγει και έφυγε. Τον εμπιστεύθηκαν με προοπτική τριετίας με σκοπό η ΑΕΚ να αναδείξει δικό της προπονητή και να πορευτεί μαζί του για χρόνια. Θα είναι τουλάχιστον άδικο να χάσει τη θέση του δίχως να έχουμε πραγματική εικόνα, με ομάδα επιπέδου, για το αν μπορεί ή όχι…» .

- Θα προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ή θα προκύψει νέο κώλυμα;

Βαγγέλης Αρναούτογλου: « Αν και η ερώτηση είναι υποθετική, μπορεί να λάβει ασφαλή απάντηση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κινήσει γη και ουρανό για την «Αγιά Σοφιά», έχει εξασφαλίσει επιχορήγηση ύψους 20 εκατ. ευρώ, έχει προσελκύσει ζάπλυοτους συμπαίκτες, έχει αναγάγει σε απόλυτη για εκείνον προτεραιότητα τη στέγαση της ομάδας στην προσφυγική γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας. Αν το ισχυριζόταν οποιοσδήποτε άλλος, θα είχα αμφιβολίες. Επειδή το έχει πάρει προσωπικά ο συγκεκριμένο και γνωρίζω ότι το αντιμετωπίζει ως το έργο της ζωής του, προσωπικά είμαι πεπεισμένος, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν στη συνέχεια».

- Είναι απαραίτητοι ποδοσφαιριστές με «πρωταθληματικές» παραστάσεις; Όπως ο Τζιμπούρ και ο Κατσουράνης επί παραδείγματι, η αρκούν προσθήκες σαν και αυτές που έγιναν ως σήμερα με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία (ως επί το πλείστον ταλαντούχοι και εξελίξιμοι Έλληνες);

« Κατά την άποψή μου ναι! Παρά τις πολλές και σημαντικές προσθήκες, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, η έλλειψη ποδοσφαιριστών μαθημένων να ηγούνται στα αποδυτήρια και στους αγωνιστικούς χώρους, νομίζω ότι παραμένει εμφανής. Η ΑΕΚ χρειάζεται και την εμπειρία, έχει ανάγκη από τουλάχιστον 2-3 ποδοσφαιριστές μαθημένους στο να καθαρίζουν στα δύσκολα. Και αυτή η κατηγορία δεν αναμένεται να είναι περίπατος».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ