ΑΕΚ

Ο Τσιγκρίνσκι κόβει, ο Μάνταλος βάζει

Ο Τσιγκρίνσκι κόβει, ο Μάνταλος βάζει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΤοSport24 αναδεικνύει του πρωταγωνιστές των πρώτων πέντε ημερών της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

Ως προς την δουλειά πρέπει να γίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν φάει την… ουρά και τους μένει ακόμα ολόκληρος ο… γαϊδαρος. Μόλις πέντε ημέρες προπονήσεων μετρούν εδώ στο Κίελτσε. Και ακόμα δεν έχει γίνει καν δίτερμα με κανονικές ενδεκάδες και σ’ ολόκληρο το γήπεδο. Ωστόσο ήδη υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές, που έχουν προλάβει να ξεχωρίσουν. Και τοSport24 το… καταγράφει

Ένας πραγματικός «Βράχος»

Παρόλο που ο Νμτίτρο Τσιγκρίνσκι είναι από τους πιο αθόρυβους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, είναι ο πρώτος που έχει ξεχωρίσει. Τόσο για την εικόνα του στις προπονήσεις, όσο και για την συμπεριφορά του. Στο γήπεδο είναι πραγματικός «Βράχος». Χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύει ενέργεια, καταφέρνει να είναι παντού και να κόβει τα πάντα. Έχει επιβλητική παρουσία και ήδη οι συμπαίκτες του, που όμως είναι αντίπαλοι στις ασκήσεις και στα «διπλά», έχουν διαπιστώσει πως δύσκολα μπορεί κανείς είτε να τον περάσει τον Ουκρανό, είτε να τον νικήσει στον αέρα. Όσο για την συμπεριφορά του; Απόλυτα προσηλωμένος και συγκεντρωμένος στην δουλειά. Το χαμόγελο του για πρώτη φορά οι συμπαίκτες του, το είδαν μετά από τέσσερις μέρες. Άψογος επαγγελματίας και πρώτος σ’ όλες τις ασκήσεις. Ακόμα και στα τελειώματα των φάσεων. Και ας είναι και στόπερ.

«Μαέστρος και εκτελεστής»

Δεν αποτελεί δα και καμία έκπληξη το γεγονός πως ήδη από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας εδώ στο Κίελτσε, έχει ξεχωρίσει ο Πέτρος Μάνταλος. Και ας ξεκίνησε τις προπονήσεις εδώ στην Πολωνία, καθώς είχε έξτρα άδεια. Δεδομένα θα είναι και φέτος, όπως και πέρυσι, ο ηγέτης της νέας ΑΕΚ. Ο Κετσπάγια τον προορίζει για «μαέστρο» και γι αυτό του ζητάει συνεχώς να παίρνει την μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Όμως ο Μάνταλος από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, έχει δείξει πως εκτός από δημιουργία, θα βοηθήσει και στην… εκτέλεση. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήδη έχει πετύχει τα δυο νικητήρια γκολ της ομάδας που έπαιζε, στα τέσσερα «διπλά» που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο Κίελτσε. Και έδειξε πως σκοπεύει να «βλέπει» πολύ περισσότερο δίχτυα, απ’ ότι πέρυσι. Παρόλο που πέρυσι με δικό του γκολ, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στον τελικό του κυπέλλου.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ