ΑΕΚ

Ο πανικός και η "συνάντηση - κλειδί"

Ο πανικός και η "συνάντηση - κλειδί"

Την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΚ καλείται να παίξει το μεγάλο χαρτί της στο θέμα του γηπέδου και να πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις από την Κυβέρνηση και το Δήμο προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραμείνει ενεργή στο θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας ή θα κοιτάξει πλέον αλλού για το γήπεδό της.

Η επικοινωνιακή πολιτική που επέλεξε ο πρόεδρος (;) της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ήρθε σε σύγκρουση με τη... γραμμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επιλέξει όλο αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα και δηλώσεις πανικού οι οποίες δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο, όπως και έγινε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τίγρης θέλοντας να ηρεμήσει τους φιλάθλους της ΑΕΚ ξεκαθάρισε με τοποθέτησή του ότι θα βρεθεί λύση για το γήπεδο, μαζεύοντας τα ασυμμάζευτα του Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος βγήκε στη σέντρα και από το ΥΠΑΠΕΝ, μετά από απόφαση του να βγάλει ανακοίνωση, εκτός τόπου και χρόνου, εκπροσωπώντας την Ερασιτεχνική. Ο ίδιος είναι άλλωστε που «μοίρασε» το θέμα με τρόπο που θα προκαλούσε αναστάτωση, εν αντιθέσει δηλαδή με αυτό που η ΠΑΕ επιθυμούσε να περάσει ως εικόνα προς τα έξω κρατώντας χαμηλά τους τόνους.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και γι’ αυτόν το λόγο θα μπει στον... χορό των συζητήσεων, τόσο με τον Δήμο όσο και με την αρμόδια αρχή, έτσι ώστε να πάρει ξεκάθαρη απάντηση για τις κινήσεις και των δύο. Η Ένωση οφείλει να απαιτήσει μία καθαρή στάση και όχι να παραμείνει εγκλωβισμένη σε παλινωδίες συνιστωσών, πρέπει να ξέρει τι ισχύει πραγματικά και όχι να περιμένει όπως εδώ και καιρό πράττει ούσα άπραγη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ερχόμενη Δευτέρα (30/3) οι Κιτρινόμαυροι θα δώσουν το παρών στη συνάντηση που θα γίνει με πρωτοβουλία του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου και θα ζητήσουν ξεκάθαρες θέσεις από την πλευρά τόσο του Δήμου, όσο και του ΥΠΑΠΕΝ, έτσι ώστε να αποφασίσουν και από μεριάς τους αν θα συνεχίσουν να ψάχνουν λύσεις για την «Αγιά Σοφιά» ή να θα πρέπει να... κοιτάξουν πλέον αλλού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ