ΑΕΚ

Την Δευτέρα νέα συνάντηση για την «Αγιά Σοφιά»

Την Δευτέρα νέα συνάντηση για την «Αγιά Σοφιά»

Με πρωτοβουλία του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και του Άρη Βασιλόπουλου θα γίνει η νέα κρίσιμη συνάντηση την Δευτέρα 30 Μαρτίου για το γήπεδο της ΑΕΚ, εκεί όπου θα καθίσουν όλες οι πλευρές προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.

Νέες εξελίξεις αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα υπάρξουν την Δευτέρα (30/3) με την συνάντηση που θα γίνει με πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και του Άρη Βασιλόπουλου.

Σε αυτή έχουν κληθεί να παραστούν όλες οι πλευρές καθώς επίσης και άνθρωποι του Υπουργείου προκειμένου να υπάρξει μια εκτενής συζήτηση και να βρεθεί μια λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια της πάγιας θέσης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας και στο χώρο που ιστορικά ανήκει στο Σύλλογο, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων).

Στην σύσκεψη αυτή έχουν καλεστεί να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., η εταιρεία υλοποίησης του έργου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε», και η εταιρεία DIMAND A.E που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου. Από την μεριά της Κεντρικής Διοίκησης το κάλεσμα απευθύνεται στο ΥΠΕΚΑ /Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού.

Σκοπός της παραπάνω σύσκεψης είναι η συζήτηση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου, με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης προς όφελος της πόλης και του Συλλόγου της Α.Ε.Κ».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ