ΑΕΚ

Ο Κάτσαρ, ο φορ και ο… Σκόκο

Ο Κάτσαρ, ο φορ και ο… Σκόκο

Η ΑΕΚ κλείνει άμεσα τον Γκόικο Κάτσαρ και συνεχίζει για επιθετικό. Από το… παράθυρο στο προσκήνιο το όνομα του Σκόκο.

Μεταγραφική εβδομάδα θα ήταν έτσι κι αλλιώς για την ΑΕΚ αυτή που ξεκίνησε. Μόνο που όσο οι μέρες περνούν και όσο τρέχουν και εξελίξεις, τόσο πιο γρήγορα θα το… πάνε και οι άνθρωποι της Ένωσης.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει από χθες στο Sport24.gr, την ήδη προχωρημένη υπόθεση του Γκόικο Κάτσαρ, έφερε μια ανάσα από την ολοκλήρωση της, η εξέλιξη με τον Θέσαρ Άρθο. Από την στιγμή που άδειασε μια θέση στόπερ στο ρόστερ, η ανάγκη να κλείσει η ΑΕΚ τον Σέρβο που μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ και ως κεντρικός αμυντικός, είναι επιβεβλημένη. Είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών να κλείσει η μεταγραφή και ο Κάτσαρ να ταξιδέψει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Αν αυτό το θέμα τελειώσει και αν επίσης και το θέμα της μετακίνησης του Άρθο στο Καζακστάν κλείσει, η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σ’ άλλη κίνηση για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ο Κετσπάγια θα δουλέψει με τους παίκτες που έχει για τα στόπερ. Και αν προκύψει ζήτημα όσο προχωρά η προετοιμασία, τότε στην ΑΕΚ θα αξιολογήσουν και πάλι τα δεδομένα για την άμυνα.

Ο επιθετικός

Αντίθετα με την περίπτωση του Κάτσαρ, ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του σέντερ φορ δεν έχει υπάρξει. Παρόλο που η ΑΕΚ έχει ανοίξει γραμμή με την Κάλιαρι για τον Ντούγε Τσοπ. Δεν είναι μια εύκολη περίπτωση ο Κροάτης διεθνής φορ.

Αφενός διότι οι Ιταλοί περισσότερο «ψήνονται» στην ιδέα να τον παραχωρήσουν και όχι να τον δανείσουν, αφετέρου διότι υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» στην υπόθεση. Ωστόσο στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να εγκαταλείπουν την υπόθεση και θεωρούν πως αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσουν. Αναγκαστικά πάντως, κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Ο Σκόκο

Η άφιξη του μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο στην Αθήνα, ήταν αρκετή για να ξαναβάλει το όνομα του Αργεντινού στο κάδρο της κιτρινόμαυρης επικαιρότητας. Άλλωστε είναι σχεδόν απίθανο ο Φαμπιάν Σολντίνι να έχει έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, σε μια εποχή που ο «πελάτης» του «ψάχνεται» για να βρει τρόπο να φύγει από τη Νιούελς.

Ο Σκόκο εδώ και πολύ καιρό πλέον, δεν νιώθει το Ροζάριο σαν το σπίτι του. Έχοντας όμως ήδη απορρίψει μια εξαιρετική πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει δείξει πως ψάχνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του από ένα πλούσιο συμβόλαιο. Στην Ελλάδα θέλει να γυρίσει. Και στην ΑΕΚ πολύ περισσότερο και δεν το έχει κρύψει ποτέ.

Βεβαίως σε υπόθεση εργασίας, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την μορφή δανεισμού, που και πάλι θα κινείται σε υψηλά νούμερα ως προς τα οικονομικά δεδομένα. Όμως με τον Σολντίνι στην Ελλάδα, τον Σκόκο να πιέζει για να φύγει από τη Νιούελς, την ΑΕΚ να ψάχνει επιθετικό (ο Σκόκο έχει βγει πρώτος σκορερ και πρωταθλητής Αργεντινής παίζοντας φορ) αλλά και μια κίνηση εντυπωσιασμού, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Τσαβαρία

Μέσα σ’ όλα, η ΑΕΚ ανοικτή και την υπόθεση του Πάμπλο Τσαβαρία. Οι συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού εξτρέμ συνεχίστηκαν χθες. Συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει. Αλλά το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες. Είτε θετικά, είτε αρνητικά, καθώς και σ’ αυτή την περίπτωση, η ΑΕΚ δεν έχει και πολύ χρόνο στην διάθεση της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ