ΑΕΚ

Ο δίκαιος Δέλλας και οι ευκαιρίες

Ο δίκαιος Δέλλας και οι ευκαιρίες
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊνός Δέλλας καταφέρνει να κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η ομάδα του διαθέτει βάθος πάγκου και όλοι έχουν το ρόλο τους και παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

"Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, για εμένα είστε όλοι το ίδιο", λέει συνεχώς ο Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του και έχει απόλυτο δίκιο, καθώς η "Ένωση" διαθέτει βάθος πάγκου και παίκτες που μπορούν να σταθούν με μεγάλη ευκολία στη Β’ Εθνική.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε την καλύτερη μέχρι στιγμής εικόνα της ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο σκοράροντας τρεις φορές, ενώ εχθές επικράτησαν με ευκολία 5-1 της Καλλιθέας.

Tο σημαντικότερο στοιχείο σε αυτά τα δύο ματς δεν ήταν οι τρεις βαθμοί ή η πρόκριση, αλλά το γεγονός ότι η Ένωση κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τους… πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της.

Στο ματς με τον Ατρόμητο απουσίαζαν οι Μπακάκης και Ντακόλ, με τους Μπαρμπόσα και Γιόχανσον να αγωνίζονται ως αλλαγές, ενώ από το χθεσινό ματς έλειπαν οι Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Ντακόλ και Μπακάκης. Ποδοσφαιριστές, τους οποίους μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στη βασική 11άδα της ομάδας.

Αν κάποιος έβλεπε την ΑΕΚ στα ματς κόντρα στον Ατρόμητο και την Καλλιθέα δεν θα καταλάβαινε ότι από την ομάδα απουσίαζαν τουλάχιστον πέντε βασικοί παίκτες της, καθώς αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν θα μπορούσαν με ευκολία να ήταν συνεχώς οι βασικοί.

Αυτό είναι και το «κλειδί» της φετινής Ένωσης. Το ρόστερ της ομάδας είναι γεμάτο από ποδοσφαιριστές με περίσσιο ταλέντο και όρεξη για δουλειά, οι οποίοι θα μπορούσαν να αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, ο Τραϊανός Δέλλας δεν αδικεί κανέναν τους, καθώς προσπαθεί να ανανεώνει τόσο την 11άδα, όσο και την 18άδα των αγώνων, ώστε όλοι να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν και να δείξουν στον κόσμο τα καλά αγωνιστικά τους στοιχεία.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ