ΑΕΚ

Ο "άσος" και οι... φορ

Ο "άσος" και οι... φορ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Η Ένωση κοιτάζει για τερματοφύλακα και για απόκτηση σέντερ φορ. Ποια ονόματα ακούγονται.

Ένα από τα στοιχήματα που «τρέχουν» πλέον και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού, αλλά και ο Τιμούρ Κετσπάγια που θα πάρει κάποιες υποθέσεις πάνω του, είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις προγραμματισμένες κινήσεις, πριν την έναρξη της προετοιμασίας ή έστω πριν η αποστολή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Στοίχημα δύσκολο, από την στιγμή που η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 25 Ιουνίου και αναχωρήσει για το Κίελτσε τέσσερις μέρες αργότερα. Πάντως ήδη η ΑΕΚ ανεβάζει μεταγραφικές… στροφές.

Η ΑΕΚ φαίνεται να προχωρά το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα. Ο Κετσπάγια έχει πάρει πάνω του την υπόθεση του Γκεόργκι Λορία. Ο 30χρονος σχεδόν δίμετρος διεθνής Γεωργιανός, έχει μείνει ελεύθερος από την ρωσική Κρίσιλια. Και ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, τον θεωρεί ιδανική περίπτωση, γι αυτό είναι πολύ πιθανό να την προχωρήσει άμεσα. Μάλιστα η Ένωση είχε εξετάσει την περίπτωση του Λορία και όταν αυτός αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, πριν μετακινηθεί στον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ, όπως διαβάσατε ήδη από το Sport24.gr, έχουν κοιτάξει και την περίπτωση του Μπάρκα του Ατρόμητου. Και μάλιστα είχαν κάνει προεργασία για να την προχωρήσουν. Ωστόσο αν τελικά ο Κετσπάγια προκρίνει την περίπτωση του Λορία, τότε σ’ αυτή την θα πάει η ΑΕΚ και θα τον κάνει δίδυμο με τον Γιάννη Ανέστη. Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν αργά χθες το βράδυ, ακόμα και για ραντεβού του τεχνικού της Ένωσης στην Κύπρο, με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα.

Όσον αφορά το θέμα του σέντερ φορ, χθες (7/6) το βράδυ υπήρξε μπαράζ ιταλικών δημοσιευμάτων που έκανε λόγο ακόμα και για πρόταση της ΑΕΚ στην Τσεζένα για τον Μίλαν Τζούριτς. Προφανώς ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ φορ, είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την Ένωση. Όμως η περίπτωση του θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Όπως για παράδειγμα από το μέλλον του Τόμας Πέκχαρτ. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση η ΑΕΚ να πάει στο νέο πρωτάθλημα με δυο φορ ύψους δυο μέτρων. Και ο Τσέχος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ακόμα το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Όπως επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Ραφίκ Τζεμπούρ. Θεωρητικά ο Αλγερινός επιθετικός μένει ελεύθερος, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Επομένως για την περίπτωση του Τζούριτς στην ΑΕΚ δεν θα βιαστούν και ενδεχομένως είναι και μια κίνηση που δεν προορίζεται ως η βασική για την κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε στην λίστα των ανθρώπων της Ένωσης παραμένει ακόμα και ο Γκοργκόν της Αούστρια τον οποίο «τσεκάρουν» εδώ και πολύ καιρό. Όπως επίσης και κάποια «βαριά» ονόματα, που όμως δεν είναι εύκολες περιπτώσεις.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ