ΑΕΚ

Τζούριτς, ο πρώτος στόχος του Κετσπάγια!

Italian Soccer Serie A - Milan vs Cesena -
Milano - San Siro Stadium - 22/02/2015
Milan Djuric - cesena - fotografo: Fabrizio Forte
Italian Soccer Serie A - Milan vs Cesena - Milano - San Siro Stadium - 22/02/2015 Milan Djuric - cesena - fotografo: Fabrizio Forte ? FABRIZIO FORTE +39335480507

Ο 26χρονος Βόσνιος επιθετικός, Μίλαν Τζούριτς, είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ του Τιμούρ Κετσπάγια, όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sky Sport".

Μία μόλις ημέρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Τιμούρ Κετσπάγια με την ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, ιταλικό ΜΜΕ υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του πως ο Γεωργιανός τεχνικός έχει εντοπίσει τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο για την Ένωση.

Αυτός είναι ο 26χρονος Βόσνιος επιθετικός της Τσεζένα, Μίλαν Τζούριτς, με το "Sky Sport" να αναφέρει πως η Κυπελλούχος Ελλάδας βρίσκεται ήδη στα ίχνη του και μάλιστα έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην ομάδα της Serie B για την απόκτησή του.

Τζούριτς, ο πρώτος στόχος του Κετσπάγια!
2014 GETTY IMAGES

Ο Τζούριτς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης από το 2015 (μετράει 10 συμμετοχές και 7 γκολ, με τα δύο τελευταία στη φιλική ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Δανία την περασμένη Παρασκευή) ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα πλην Ιταλίας.

Ανήκει στην Τσεζένα από το 2007 ενώ σε αυτά τα εννέα χρόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε άλλες πέντε ομάδες με τη μορφή δανεισμού: στις Άσκολι, Κροτόνε, Κρεμονέζε, Τραπάνι και Τσιταντέλα.

Ο Τζούριτς σκοράρει δις στο τελευταίο φιλικό της Βοσνίας κόντρα στην Δανία (2-2):

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ