ΑΕΚ

Διπλό χτύπημα η ΑΕΚ με Βέλλιο και Μπάρκα!

Διπλό χτύπημα η ΑΕΚ με Βέλλιο και Μπάρκα!

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκαλύπτει τις μυστικές κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εξασφάλιση συμφωνιών με τους Βέλλιο και Μπάρκα, αλλά και το μεγάλο παρασκήνιο με την υπόθεση του πρώτου ο οποίος πωλήθηκε εν αγνοία του στη Νότιγχαμ!

Η περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα δεν είναι η μοναδική που συνάμα είναι και δρομολογημένη για την ΑΕΚ. Ακόμα δύο υποθέσεις ελπιδοφόρων γηγενών ποδοσφαιριστών είναι ήδη ιδιαίτερα προχωρημένες και αν δεν υπάρξουν δυνατές ανατροπές, ακόμα δύο φρέσκα μέλη της εθνικής Ελλάδας θα ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

Πρόκειται για τον επιθετικό του Ηρακλή Απόστολο Βέλλιο ( για τη διπλή συνάντηση του οποίου με τον Μελισσανίδη ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr στις 27/5) και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Βασίλη Μπάρκα.

Τα νεότερα για την υπόθεση του Βέλλιου, περιπλέκουν με την κατάσταση, ωστόσο ταυτόχρονα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ενισχύουν την πεποίθηση ότι θα γίνει σύντομα παίκτης της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο επιθετικός του Ηρακλή έχει πωληθεί εν αγνοία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον μεγαλομέτοχο του Γηραιού Σπύρου Παπαθανασάκη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ο κύριος του 20% των δικαιωμάτων του.

Ο Βέλλιος διεμήνυσε στον μέχρι πρότινος εξαφανισμένο πρόεδρο του Ηρακλή ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Β’ Αγγλίας) και ότι θα επιλέξει σύλλογο της αρεσκείας του ο οποίος ασφαλώς θα ικανοποιήσει οικονομικά και την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με μοναδικό παράθυρο την εύρεση ομάδας από το εξωτερικό, την οποία ψάχνει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Πολ Κουτσολιάκος.

Τώρα το τι θα συμβεί με τα χρήματα που φέρεται ότι ήδη έχει λάβει από τη Νότιγχαμ ο Παπαθανασάκης, δίχως ο Βέλλιος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή αυτή, είναι ένα θέμα που καλείται να λύσει ο Ηρακλής εσωτερικά. Πάντως ο παίκτης φέρεται διατεθειμένος να οδηγήσει την υπόθεση ως τα δικαστήρια, εφόσον αυτό απαιτείται!

Ο Μπάρκας στα δίχτυα του

Όπως με την περίπτωση του Μπακασέτα, έτσι και σε αυτήν του οσονούπω διεθνούς τερματοφύλακα του Ατρομήτου Βασίλη Μπάρκα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κινήθηκε με τρόπο που έπεισε τον 21χρονο γκολκίπερ ότι η ΑΕΚ πρέπει να είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ασφαλώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και είναι βέβαιο ότι η Ένωση θα δαπανήσει κάποιο σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει. Οι καλές σχέσεις Μελισσανίδη - Σπανού, θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ η άρνηση της διοίκησης της ομάδας του Περιστερίου στην πρόταση ΠΑΟΚ, σχετίζεται με αυτή ακριβώς την επιθυμία του νεαρού να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μελισσανίδης είχε προσωπική επαφή με τον πατέρα του Μπάρκα στον οποίο ανέπτυξε την προοπτική που ανοίγεται για τον γιο του και φέρεται ότι τον έπεισε ότι η Ένωση πρέπει να γίνει το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό βήμα της καριέρας του.

​​​​➤ Το νέο φανταστικό μπλουζάκι για την κιτρινόμαυρη επιστροφή στους τίτλους!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ