ΑΕΚ

Ντακόλ vs Μπρέσεβιτς

Ντακόλ vs Μπρέσεβιτς

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει σκοπό να τοποθετήσει δύο επιθετικούς στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο ένας θα είναι ο Αραβίδης, με τη θέση του δεύτερου να… παίζει ανάμεσα σε Ντακόλ και Μπρέσεβιτς.

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ρεπό της Κυριακής, ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε τις προθέσεις του για τον αγώνα της Πάτρας. Η διαφοροποίηση δεν είχε να κάνει μόνο με την απουσία των δύο διεθνών, αλλά και με την επιθετική γραμμή, όπου θα βρεθούν δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ -όπως όλα δείχνουν- δεν θα αφήσει μόνο του τον Αραβίδη, καθώς στο πλευρό του θα βρεθεί είτε ο Μπρέσεβιτς, είτε ο Ντακόλ.

Ο τεχνικός της "Ένωσης", δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποίον από τους δύο παίκτες θα χρησιμοποιήσει ως βασικό, συνεχίζοντας, όπως είναι αναμενόμενο, τις ασκήσεις στην προπόνηση, ώστε να διαπιστώσει ποιος βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο παίκτες σκόραραν στο ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό, προερχόμενοι από τον πάγκο, χαρίζοντας στην ΑΕΚ το τρίποντο της νίκης.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ