ΑΕΚ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Συνεδρίασε το νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το απόγευμα της Πέμπτη (13/6), όπου αποφασίστηκε η δομή που θα έχει διοικητικά και τις θέσεις που αναλαμβάνουν. 45ος Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρέθηκαν τα 15 νέα μέλη και συζήτησαν για περίπου 3 ώρες τα θέματα που αφορούν το σωματείο, ενώ αποφασίστηκαν και οι θέσεις που θα πάρει ο καθένας.

Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος με αντιπροέδρους τους Δημήτρη Λαζόπουλο και Μάκη Αγγελόπουλο, γενικός γραμματέας θα είναι ο Αλέξης Αλεξίου, ειδικός γραμματέας ο Γιώργος Κατσαδήμας, γενικός αρχηγός ο Σπύρος Παπαϊωάννου και ταμίας ο Γιώργος Μπέρκοβιτς.

Στη συνεδρίαση δεν ορίστηκαν οι 5μελής επιτροπές που θα αναλάβουν το κάθε τμήμα κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα σε νέα συνάντηση του ΔΣ. Ωστόσο, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το γυναικείο βόλεϊ θα αναλάβει η Φένια Παπαγεωργίου μαζί με τον Κώστα Παπαδημητρίου, ενώ το χάντμπολ ο Δημήτρης Λαζόπουλος.

Όσον αφορά τώρα το αντρικό βόλεϊ, η περίπτωση του Λευτέρη Στυλιανέλλη ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να αναλάβει, απομακρύνεται καθώς δεν φαίνεται ότι εμπνέει εμπιστοσύνη στον Κωνσταντίνο Κοτσάτο, ο οποίος του ζήτησε εγγυήσεις σχετικά με το οικονομικό κομμάτι.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κοτσάτος

Α” Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Λαζόπουλος

Β” Αντιπρόεδρος: Μάκης Αγγελόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Αλέξης Αλεξίου

Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Κατσαδήμας

Ταμίας: Γιώργος Μπέρκοβιτς

Γενικός Αρχηγός: Σπύρος Παπαϊωάννου

Μέλη: Ασλανίδης, Χατζηκομνηνός, Μάρκου, Γ.Χήνας, Ανατολιωτάκης, Βάσσιος, Γεωργατζόγλου, Χατζηπαντελής

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ