ΑΕΚ

Ελέγχει το θέμα της ΕΠΟ ο Μελισσανίδης

Ελέγχει το θέμα της ΕΠΟ ο Μελισσανίδης

Ο Μελισσανίδης έχει μελετήσει το θέμα της προσφυγής κατά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ και γνωρίζει καλά ότι είναι απίθανο να ανατραπούν τα δεδομένα και να ακυρωθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. "Κάναμε λάθος εκ παραδρομής", δηλώνει ο δικηγόρος των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.

Σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την εκδίκαση της προσφυγής τότε αυτό σημαίνει πως δεν θα ισχύει από φέτος η μετατροπή της Γ’ Εθνικής σε Ερασιτεχνική, θα διατηρούνταν η Δ’ Εθνική και η ΑΕΚ θα υποβιβαζόταν σε αυτήν.

Βέβαια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ψάξει όλα τα θέματα που αφορούν τον υποβιβασμό της Ένωσης και γνωρίζει καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Το επίπεδο της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στη νυν διοίκηση της ΕΠΟ και τον ΠΑΟ, κυρίως, δεν μπορεί να αφορά και να εμπλέκει την ΑΕΚ.

Εντύπωση κάνουν και οι δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, ο οποίος αναφέρεται σε λάθος εκ παραδρομής:

« Αναφορικά με την επιστολή που σας στείλαμε, εκ παραδρομής αναφέρεται ότι στον δεύτερο λόγο της αιτήσεως μας, που αφορά το ζήτημα της συγχώνευσης Γ” και Δ” Εθνικής κατηγορίας αναφέρεται ότι η απόφαση του ΔΣ «θα ισχύσει» την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 ενώ το ορθό είναι ότι «θα έπρεπε να ισχύει».

Αυτόματα αυτό επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ