ΑΕΚ

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη
INTIME SPORTS

Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε νέα αναβολή λόγω ασθένειας του Χαρίλαου αλλά και απουσίας του Μάκη Ψωμιάδη, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα. Πισωγύρισμα για την ΑΕΚ! Για την Τετάρτη 6 Ιουνίου η αναβολή!

Η ατυχία χτύπησε για ακόμα μια φορά την οικογένεια Ψωμιάδη, καθώς ο Χαρίλαος Ψωμιάδης, όπως ισχυρίστηκαν οι νομικοί που εκπροσωπούν την οικογένια, έπαθε έμφραγμα και είναι σε νοσοκομείο της Καβάλας.

Την ίδια στιγμή ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται ακόμα κρατούμενος στα Σκόπια και δεν έχει εκδοθεί ακόμα στην Ελλάδα. Για τους δύο συγκεκριμένους λόγους, το νομικό επιτελείο της πλευράς Ψωμιάδη ζήτησε και πήρε την αναβολή της εκδίκασης των δύο υποθέσεων για την 6η Ιουνίου(αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα ο Μάκης μέχρι τότε).

Από χθες το πρωί είχε βγει η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της περιουσίας των παιδιών της οικογένειας Ψωμιάδη, με την δικαστή της υπόθεσης, κα Σπηλιοτοπούλου να δικαιώνει τον Ψωμιάδη.

Διαβάστε εδώ το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου για την δικαίωση της πλευράς Ψωμιάδη στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για ασφαλιστικά μέτρα και την δέσμευση της περιουσίας του Μάκη Ψμιάδη και των παιδιών του.

Προς ενημέρωση, οι δύο υποθέσεις που πήραν αναβολή ήταν ποινικές δίκες κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των συνεργών του (αρ. 3 και 4) για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η πλευρά της ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους Οικονομόπουλο, Δημητρέλο, Αδαμίδη και Γιάννη Γρανίτσα. Επίσης βρέθηκαν και οι Ρόκκας, Δερμανούτσος και Καπετανόπουλος. Από το αντίθετο στρατόπεδο, όλο το νομικό επιτελείο της οικογένειας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ