ΑΕΚ

Να δώσουμε μάχη για Κορδέρο!

Να δώσουμε μάχη για Κορδέρο!
Άνχελ Κορδέρο INTIME SPORTS

Ξεκάθαρη οδηγία από τον Μπάγεβιτς για προσπάθεια παραμονής του Ισπανού. Το μεγάλο αγκάθι στην περίπτωσή του αποτελεί το γεγονός ότι ο Κορδέρο είναι δύσπιστος καθώς σπατάλησε όλα τα χρήματα που είχε στην άκρη λόγω αφερεγγυότητας της ΑΕΚ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο σχεδιασμός για την ΑΕΚ της επόμενης ημέρας βρίσκεται εν εξελίξει. Η συζήτηση που γίνεται για τους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ που θα πρέπει να μείνουν πάση θυσία έχει ξεκινήσει, άλλωστε τοΑΕΚ1924.grήταν εκείνο που σας είχε αποκαλύψει την τεράστια επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη για την παραμονή του Δημήτρη Ανάκογλου, στο πρόσωπο του οποίου ο Τίγρης βλέπει τον μελλοντικό αρχηγό της Ενωσης.

Η δεύτερη μεγάλη καψούρα του Μελισσανίδη είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο! Τούτος είναι και ο λόγος που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετέφερε την οδηγία (αν όχι εντολή) του Μελισσανίδη, στους νεαρότερους συνεργάτες του και κατέχοντες θέσεις-κλειδιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ να γίνει άμεσα η προσπάθεια ώστε ο ισπανός μέσος να παραμείνει στην Ένωση της Γ' Εθνικής. Σημειωτέον ότι στην ερασιτεχνική κατηγορία η Ένωση θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως 4 κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

« Είναι παίκτης που κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο και πρέπει να τον πείσουμε να μείνει εδώ» ήταν τα λόγια του Μπάγεβιτς και από σήμερα κιόλας αναμένεται να ξεκινήσει προσπάθεια προσέγγισης του ικανότατου μέσου.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ