ΑΕΚ

Μπουρλότο Οικονομόπουλου στην εκκαθάριση της ΑΕΚ!

Μπουρλότο Οικονομόπουλου στην εκκαθάριση της ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Οικονομόπουλος κέρδισε υπόθεση προσωρινών μέτρων που απαγορεύουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ να βάλει λουκέτο τουλάχιστον μέχρι τις 28 Μαρτίου όταν και θα εκδικαστεί η κύρια υπόθεση. Ο εν λόγω δικηγόρος έχει μεγάλο ίδιον (οικονομικό) όφελος για να κρατά ανοιχτή μία υπόθεση με εξαιρετικά αμφίβολα αποτελέσματα.

Ενόχληση και οργή επικρατούν στις τάξεις Ένωση από συγκεκριμένους χειρισμούς του Οικονόμοπουλου μετά και τη χθεσινή εξέλιξη με τη δικαστική απόφαση για προσωρινή φραγή στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ, προκειμένου να μείνει σε λειτουργία μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη Ψωμιάδη.

Η κύρια υπόθεση θα δικαστεί στις 28 Μαρτίου και αν ο Οικονομόπουλος βγει νικητής, τούτο θα σημαίνει ότι θα κρατά σε ομηρία την ΑΕΚ και την αναγέννησή της, καθώς η υπερχρεωμένη εταιρεία που υπήρχε πριν αναλάβει τα ηνία της αντεπίθεσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα εξακολουθεί να υφίσταται! Μαζί με τα χρέη και τις αμαρτίες της που θα καθιστούν την Ένωση ανύπαρκτη και θα τινάξουν στον αέρα όλες τις προσπάθειες για να καταστεί εκ νέου μία ισχυρΉ ποδοσφαιρική δύναμη.

Στην ΑΕΚ επικρατεί εκνευρισμός από ενοχλητικές κινήσεις και δηλώσεις στις οποίες έχει προβεί ο Οικονόμοπουλος προκειμένου να διατηρήσει την υπόθεση ζωντανή για να διεκδικήσει την αμοιβή του. Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, αν θα γίνει αυτό που ζητεί η Ένωση, δηλαδή η εκχώρηση του όποιου χρέους αναγνωριστεί μέσω της διαδικασίας της δίκης Ψωμιάδη στο Δημόσιο, εκείνος δεν θα έχει πλέον κάτι να διεκδικήσει για τον εαυτό του αφού θα έχει πάψει να λειτουργεί ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ η οποία δεν θα υφίσταται.

Ανησυχίαεπικρατεί και στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ καθώς με αυτήν την εξέλιξη, μπορεί να τιναχτεί στον αέρα αυτό που οι περισσότερο ονειρεύονται: Μία υγιής ομάδα, με το δικό της γήπεδο, απεγκλωβισμένη από χρέη που φόρτωσαν στις πλάτες της απατεώνες και ανίκανες διοικήσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ