ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Φταίτε κι εσείς, να είμαστε ενωμένοι"

Μπάγεβιτς: "Φταίτε κι εσείς, να είμαστε ενωμένοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα, βρέθηκε την Τετάρτη ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θέτοντας και τους ιδίους προ των ευθυνών τους.

Από νωρίς βρέθηκε την Τετάρτη στα Σπάτα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς η πρώτη προπόνηση μετά απ' όσα έγιναν στο ντέρμπι, ήταν ιδιαίτερης σημασίας. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ όχι μόνο μίλησε με τον Κετσπάγια για αρκετή ώρα. Αλλά μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε και στους παίκτες. Μάλιστα ο Μπάγεβιτς έβαλε στο... κάδρο των ευθυνών και τους ποδοσφαιριστές, ζήτησε ενότητα και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για κανέναν.

"Να ξέρετε πως όταν υπάρχει μια τέτοια ήττα, δεν γίνεται να φταίει μόνο ένας. Φταίτε και εσείς και όλοι. Και όποιος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δεν μπορεί να προχωρήσει. Θα πρέπει μαζί με τον προπονητή σας, να βρείτε τι έφταιξε και να δουλέψετε για να διορθώσετε τα λάθη.

Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα, οι στόχοι παραμένουν. Έχετε την προσωπικότητα για να ανταποκριθείτε και το ξέρουμε καλά πως μπορείτε. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, σας πιστεύουμε και γι αυτό είστε εδώ. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και ούτε προβλήματα έχετε. Και αν έχετε να το πείτε. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί και με τον προπονητή, να βγείτε απ’ αυτή την κατάσταση. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσετε για να αλλάξετε την κατάσταση. Σαν ομάδα. Πάνω απ’ όλους και πάνω απ’ όλα, είναι η ΑΕΚ και το καλό της ομάδας", υποστήριξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ