ΑΕΚ

Μουσική, δύναμη και τουρνουά

Μουσική, δύναμη και τουρνουά
INTIME SPORTS

Προπόνηση με έλκηθρα και μουσική έκαναν την Δευτέρα (19/8) οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ πραγματοποιήθηκε και τουρνουά το οποίο κέρδισαν οι "κίτρινοι".

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν την Δευτέρα (19/8) κάτω από διαφορετικές συνθήκες, σε σχέση με τις συνηθισμένες. Ο Αντώνης Κέζος το πρωί τους έκανε γυμναστική, ενώ η μουσική έπαιζε δυνατά.

Το απόγευμα ο Μπουρουτζίκας χρησιμοποίησε τα έλκηθρα για ασκήσεις δύναμης, ενώ η ημέρα τελείωσε με ακόμα ένα μίνι τουρνουά.

Συγκεκριμένα, πριν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βγουν στο γήπεδο για προπόνηση το πρωί στην κερκίδα είχε στηθεί ένα μεγάλο ηχείο.

Μόλις οι "κιτρινόμαυροι" ξεκίνησαν το τρέξιμο η μουσική έκανε την εμφάνισή της, με τους παίκτες της ομάδας να το διασκεδάζουν.

Ωστόσο, η προπόνηση είχε χαλαρωτικό χαρακτήρα, λόγω του φιλικού που είχε πραγματοποιηθεί μια ημέρα νωρίτερα κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Το απόγευμα τα πράγματα ήταν δυσκολότερα για τους παίκτες της ΑΕΚ. Οι Κέζος και Μπουρουτζίκας τους γύμνασαν πάνω στη σωματική δύναμη, ενώ λίγο αργότερα ο Δέλλας έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στους αμυντικούς αναφορικά με τις στημένες φάσεις.

Πήραν οι "Κίτρινοι" το δεύτερο τουρνουά

Η προπόνηση έκλεισε με μίνι τουρνουά. Ο Δέλλας χώρισε τους παίκτες του σε "κίτρινους", "πορτοκαλί" και "πράσινους", με τους "κίτρινους" να αναδεικνύονται τελικά οι νικητές.

Οι ομάδες

Κίτρινοι: Γεωργέας, Τζάθας, Τσουκαλάς, Τζανετόπουλος, Παυλής, Κάτσικας, Πεταυράκης, Μπρέσεβιτς

Πορτοκαλί: Τσούπρος, Κορδέρο, Δημγκιόκας, Αργυρίου, Ρόβας, Παληαρούτας, Θαναηλάκης, Τσουμάγκας

Κόκκινοι: Ράμα, Τσεβάς, Ανάκογλου, Ζιβάνοβιτς, Κέζος, Ντούμπερετ, Σταθάκης, Μπούργκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε ματς οι δύο ομάδες είχαν ως βοηθητικούς παίκτες στην επίθεση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν αγωνιζόταν, ενώ ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος έπαιζε ως μπαλαντέρ με όλους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ