ΑΕΚ

Μοναδική παρουσίαση της "Αγιάς Σοφιάς" στο ίδρυμα Ωνάση

Μοναδική παρουσίαση της "Αγιάς Σοφιάς" στο ίδρυμα Ωνάση

Σε... πανικό προετοιμασιών προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για την παρουσίαση του νέου γηπέδου, βρίσκεται η ΑΕΚ με τους ανθρώπους του Δ. Μελισσανίδη να τρέχουν προκειμένου να καλύψουν τα "θέλω του" για την Τετάρτη 6/11. Οι προσκλήσεις ετοιμάστηκαν και η αποστολή ξεκίνησε. Εκδόθηκαν κοντά στις 900 προσκλήσεις

Το έχει πει στους δικούς του ανθρώπους, έχει διαρρεύσει από χίλιες δύο μεριές, έχουν ξεκινήσει να ονειρεύονται οι ΑΕΚτζήδες: "Θέλω η παρουσίαση που θα κάνουμε, να μην έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Απ' έξω θα έχω ασθενοφόρα για αυτούς που δεν αντέξουν". Αυτά είναι τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη που είναι έτοιμος να "πυροδοτήσει" την βόμβα ενθουσιασμού στους κιτρινόμαυρους φιλάθλους.

Η εκδήλωση ορίστηκε για τις 6 Νοέμβριου στις 12:30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα γίνει μια πρωτόγνωρη (για τα ελληνικά δεδομένα) ψηφιακή παρουσίαση τόσο της «Αγιάς Σοφιάς» όσο και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Οι άμεσοι συνεργάτες του "Τίγρη" τονίζουν προς όλες τις πλευρές πως: "Θα είναι σαν να βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο, σε μια ξενάγηση όλου του οικοδομήματος". Το κερασάκι θα μπει στο τέλος, όταν και με την λήξη της παρουσίασης, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της μακέτας του γηπέδου.

880 προσκλήσεις για την παρουσίαση

Η αποστολή των προσκλήσεων ξεκίνησε, με την Δικέφαλος Α.Ε να προσκαλεί μέλη της πολιτικής ζωής της χώρας, ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες και φυσικά όλη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με αθλητές της από όλα τα τμήματα, θα είναι εκεί μαζί με τους παλαίμαχους του συλλόγου. Στη λίστα των προσκλήσεων αναμένεται να βρίσκονται και οπαδοί της ομάδας, οργανωμένοι και μη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ