ΑΕΚ

Μια ανάσα η ΑΕΚ από τον Αυλωνίτη

Μια ανάσα η ΑΕΚ από τον Αυλωνίτη
INTIME SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται από την Πέμπτη το βράδυ ο Τάσος Αυλωνίτης με τους "κίτρινους" να τα βρίσκουν σε όλα με τον 24χρονο στόπερ. Θέλει και Γούτα η ΑΕΚ με τον άσο της Ξάνθης να αποτελεί ίσως και την επόμενη κίνηση των "κίτρινων".

Οριστική πρέπει να θεωρείται πλέον η συμφωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Τάσο Αυλωνίτη με τον στόπερ του Πανιωνίου να αποτελεί μια ακόμη κίνηση των "κιτρινόμαυρων" ενόψει της επόμενης περιόδου και της παρουσίας της ΑΕΚ στην Β' Εθνική.

Μια μέρα μετά την παρουσίαση του "ονείρου" για κάθε οπαδό της "ένωσης" οι άνθρωποι των κίτρινων τα βρήκαν σε όλα με τον Τάσο Αυλωνίτη ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και η απόκτηση του αναμένεται να επισημοποιηθεί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου όταν ο άσος του Πανιωνίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει.

Ο Αυλωνίτης αποτελούσε διακαή πόθο της ΑΕΚ και δη του τεχνικού της διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος άλλωστε πριν από έξι μήνες τον εκπροσωπούσε και ως μάνατζερ.

Εκείνο το διάστημα μάλιστα ενδιαφέρον για τον νεαρό στόπερ είχε δείξει και ο Παναθηναϊκός αλλά σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή.

Τώρα λίγους μήνες πριν λυθεί το συμβόλαιο του Αυλωνίτη με τον Πανιώνιο, το προσεχές καλοκαίρι, η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον 23χρονο άσο ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στην ομάδα του Πανιωνίου.

Επόμενος στόχος ο Γούτας

Μετά την οριστική συμφωνία με τον Αυλωνίτη η ΑΕΚ θα βάλει μπρος για την επόμενη κίνηση της η οποία αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης. Ο 19χρονος αμυντικός και ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην θέση των στόπερ αποτελεί και αυτός εκλεκτός των ανθρώπων της ΑΕΚ οι οποίοι είναι κοντά στην απόκτηση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ