ΑΕΚ

Μια ευκαιρία που τη λένε... Μπράβο

Μια ευκαιρία που τη λένε... Μπράβο

Η ΑΕΚ το ψάχνει πολύ για τον 23χρονο Αργεντινό μέσο, Φεντερίκο Μπράβο και έχει τους λόγους της. Το Sport24.gr αναλύει.

Είναι αλήθεια πως στον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, δεν ήταν σε πρώτη προτεραιότητα η απόκτηση ενός καθαρόαιμου κόφτη. Από την άλλη μεριά, αφενός υπάρχουν λόγοι που η Ένωση χρειάζεται μια επιπλέον λύση στη συγκεκριμένη θέση, αφετέρου έτσι κι αλλιώς καμία ομάδα δεν λέει «όχι», όταν πέφτει πάνω σε… ευκαιρίες.

Έτσι κάπως προέκυψε και το ζήτημα του Φεντερίκο Μπράβο, το οποίο διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Τεμπέλη. Η περίπτωση του 23χρονου Αργεντινού μέσου, είναι πολύ καλή, για να αφήσει την ΑΕΚ αδιάφορη.

Παίκτης που νεαρός και ταλαντούχος, με καλά προσόντα και προσεχώς, δηλαδή σε λίγες μέρες, χωρίς συμβόλαιο. Αλλά και με επιθυμία για να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Και αν στην ΑΕΚ η ανάγκη για έναν κόφτη δεν φαίνεται άμεση, το γεγονός πως ταλαιπωρείται ο Αντρέ Σιμόες από ζήτημα στο Αχίλλειο, καθιστά μάλλον χρήσιμη μια επιπλέον λύση για την θέση.

Στην Ένωση το θέμα του Μπράβο το ψάχνουν και μάλιστα πολύ. Ειδικά από την στιγμή που και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, φαίνεται να είναι στα μέτρα της ΑΕΚ. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και άμεσα κάποιες εξελίξεις.

Ειδικά από την προσεχή εβδομάδα, όταν πλέον ο Αργεντινός θα είναι ελεύθερος, αλλά όταν και στην ΑΕΚ τελειώσουν την διαδικασία του διαζυγίου με τον Ζόριτς, προκειμένου να αδειάσει μια θέση ξένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο "χιονιάς" δεν αλλάζει τα πλάνα του Μοράις
Στενό "μαρκάρισμα" στον Μπαχούι
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φεντερίκο Μπράβο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ