ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φεντερίκο Μπράβο

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φεντερίκο Μπράβο

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρίσκεται το όνομα του Φεντερίκο Μπράβο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. (VIDEO)

Τη στιγμή που το 2016 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, η ΑΕΚ συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας βάλει στο "στόχαστρο" της έναν παίκτη που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μπράβο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι στη μεταγραφική λίστα της "Ένωσης". Ο Αργεντίνος αγωνίζεται κυρίως ως ανασταλτικός μέσος (185 εκ.) και διακρίνεται για τον δυναμισμό στο παιχνίδι του.

Ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 36 συμμετοχές (1 ασίστ, 13 κίτρινες κάρτες), ωστόσο από τον Φλεβάρη ο 23χρονος (5/10/1993) μέσος αγωνίστηκε στο MLS με τη φανέλα της Νέας Υόρκης (23 συμ.) ως δανεικός από τον αργεντίνικο σύλλογο.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπόκα Τζούνιορς εκπνέει στις 31/12 και η Νέα Υόρκη έχει εκφράσει ενδιαφέρον να διατηρήσει τον Μπράβο στο δυναμικό της, αποκτώντας τον πλέον ως ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Ο 23χρονος Αργεντίνος βρίσκεται ωστόσο στο στόχαστρο της ΑΕΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να διερευνήσει τις πιθανότητες συνεργασίας μαζί του από τον ερχόμενο Γενάρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ