ΑΕΚ

Στενό "μαρκάρισμα" στον Μπαχούι

Στενό "μαρκάρισμα" στον Μπαχούι

Ο Μαϊστόροβιτς δίνει μάχη για να "κερδίσει" τον Σουηδό επιθετικό και να τον πάρει στην ΑΕΚ.

Το γεγονός πως η περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των μεταγραφικών προτεραιοτήτων της ΑΕΚ, δεν σημαίνει αυτομάτως πως έγινε και η πιο εύκολη του κόσμου. Το ακριβώς αντίθετο.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που "δουλεύει" την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού εδώ και καιρό, ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι δύσκολη. Όμως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να το παλέψει γι αυτό και πλέον "μαρκάρει" στενά τον Μπαχούι. Βεβαίως υπάρχει και η παράμετρος του Αμβούργου, δηλαδή με την ομάδα με την οποία ο Σουηδός επιθετικός έχει συμβόλαιο. Ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν πως το κλειδί στην υπόθεση, είναι να μπορέσουν να "ψήσουν" τον παίκτη και κυρίως να προλάβουν όλους τους υπόλοιπους "μνηστήρες".

Ο Μπαχούι φέρεται να έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο. Ενώ ο Μαϊστόροβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη. Προς το παρόν το ενδιαφέρον και από την πλευρά της Αγγλίας (Σάντερλαντ, Μπέρνλι) και από την πλευρά της Τούρκίας, είναι μόνο φιλολογικό. Αντίθετα η ΑΕΚ, δια του τεχνικού διευθυντή της, έχει πολύ πιο ουσιαστικές συζητήσεις με την πλευρά του Μπαχούι. Και έχει προχωρήσει την υπόθεση. Όμως ακόμα υπάρχει και δρόμος και… μάχη, προκειμένου να κλείσει θετικά για την ΑΕΚ αυτή η μεταγραφή. Μάλιστα η πρώτη εβδομάδα του Γενάρη, θα είναι ίσως η πιο κρίσιμη. Άλλωστε στην Ένωση θέλουν να τελειώνουν, είτε θετικά, είτε αρνητικά, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ