ΑΕΚ

Μήνυση της ΑΕΚ στον Τριτσώνη

Μήνυση της ΑΕΚ στον Τριτσώνη
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο "χτύπημα" της ΑΕΚ μετά την ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα, είναι να μηνύσει τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για παράβαση καθήκοντος. "Η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την Ιστορία της", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Το νομικό επιτελείο της Ένωσης συνεχίζει την προσπάθεια του, για να βρει η ΑΕΚ το δίκιο της όσον αφορά την αντικανονική διακοπή του αγώνα της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταθέσει αύριο νωρίς το πρωί μήνυση στον διαιτητή Τριτσώνη για παράβαση καθήκοντος αλλά και ψευδή βεβαίωση στοιχείων.

Αυτό βασίζεται πάνω στις μαρτυρίες που έχει στα χέρια του το νομικό τμήμα καθώς όπως είχε αναφέρει τοAEK1924.grαπό χτες στο φύλλο αγώνα υπήρξαν πολλές ασάφειες.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τα οικονομικά παιχνίδια εξουσίας, τους σφουγγοκωλάριους καταστροφικών διοικήσεων και όλους εκείνους θέλουν την ΑΕΚ ξανά στη Σούπερ Λίγκα αφού πρώτα την κατακρεούργησαν.

Εντωμεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στην Έκθεση της Αστυνομίας αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Μετά και την έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πασιφανές και στον πλέον αδαή με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι αυτό που έζησε την Κυριακή το βράδυ όλη η Ελλάδα, είναι απλά προϊόν αυτών που θέλουν την πλήρη χειραγώγηση του αθλήματος.

Επιθυμούν την ΑΕΚ απλό κομπάρσο και τις ομάδες εκτελεστικά όργανα του σχεδίου τους.

Ενημερώνουμε όλους αυτούς που υποκίνησαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν το κακοπαιγμένο σίριαλ του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας μας, ότι θα βρεθούν απέναντι σε ένα ολόκληρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό του υγιούς φίλαθλου κόσμου, που δεν τους ανέχεται.

Οσον αφορά τους 'γνωστούς' που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους βασιζόμενοι στην αδικία και στο διασυρμό του αθλήματος, ας ξέρουν ότι από την Κυριακή το βράδυ θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Ας γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την Ιστορία της.

ΠΑΕ ΑΕΚ"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ