ΑΕΚ

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου περιμένουν την άδεια

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου περιμένουν την άδεια

Στην ΑΕΚ προσδοκούν μέχρι το τέλος του να έχουν λάβει την οικοδομική άδεια έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την Αγιά Σοφιά.

Ένας από τους σημαντικότερους μήνας είναι ο Οκτώβριος, καθώς στην ΑΕΚ προσδοκούν μέχρι το τέλος του να έχουν λάβει την οικοδομική άδεια έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την Αγιά Σοφιά.

ΑΕΚ, ΥΠΕΚΑ και ΔΟΚΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή από τον Αύγουστο, όταν και ξεκίνησε η εξέταση του φακέλου για το νέο γήπεδο της Ένωσης στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται καθημερινά σε επαφή τόσο με τους ανθρώπους του υπουργείου όσο και της ΔΟΚΚ και είναι πάντα διαθέσιμοι έτσι ώστε να γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις και διευκρινίσεις όπου χρειάζονται για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στη διαδικασία.

Στην ΑΕΚ περιμένουν αυτό το μήνα την οικοδομική άδεια έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται ότι έχει βρει τους πόρους και το μόνο που απομένει είναι το "ok" για την έναρξη των εργασιών.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ