ΑΕΚ

Μένει στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο

Μένει στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο
Λεονάρντο INTIME SPORTS

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση παραμονής του Λεονάρντο για την ΑΕΚ καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τον δικέφαλο.

Μια ανάσα από το να χάσει ακόμα ένα πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο έφτασε η ΑΕΚ, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει, αλλά τελευταία στιγμή έσωσε την παρτίδα και ο ποιοτικότερος παίκτης του ρόστερ της, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο άσος της ΑΕΚ συναντήθηκε μαζί με τον μάνατζερ του και τον Σταύρο Αδαμίδη, για τις τελικές διαπραγματεύσεις, η οποίες είχαν αίσιο τέλος με κερδισμένη την ΑΕΚ που δεν υποβαθμίστηκε περισσότερο από τις τραγικές κινήσεις των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ με δήλωση του στο aek365.gr: "Μένει ο Λεονάρντο στην ΑΕΚ". Φυσικά για να φτάσουμε εδώ, προφανώς και ο παίκτης πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και πείστηκε να παραμείνει, κάτι που ήθελε και ο ίδιος από την αρχή.

'Οσον αφορά την υπόθεση αποχώρησης του Κάλα, αλλά και αυτή του Νίκου Καράμπελα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Σίγουρα πάντως, ότι και να γίνει, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει πολλά να πει στην προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ