ΑΕΚ

Αισιοδοξία της ΠΑΕ για Λεονάρντο - Καράμπελα

Αισιοδοξία της ΠΑΕ για Λεονάρντο - Καράμπελα
Καράμπελας, Λεονάρντο INTIME SPORTS

Εν αναμονή εξελίξεων, στις υποθέσεις Λεονάρντο-Καράμπελα. Θέλει να μείνει ο Βραζιλιάνος, αλλά ζητά εγγυήσεις. Αισιοδοξία της ΠΑΕ. Τι παίζει με Μάκο. Χήνας: "Ανοικτό ΓΣ στις 3/2".

Ιδιαίτερα σημαντική μέρα η Τρίτη, καθώς θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό οι υποθέσεις του Λεονάρντο και Καράμπελα, αν και πρόκειται για διαφορετικές συνθήκες. Και οι δύο έχουν καταθέσει προσφυγή και από την Δευτέρα (23/1) βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση.

Ο ένας ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ (τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι), ενώ ο Έλληνας αμυντικός επιθυμεί να αποχωρήσει από τον δικέφαλο. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, υπήρχε αισιοδοξία ακόμα και για τις δύο υποθέσεις.

Θέλει να μείνει ο Λεό, αλλά ζητά εγγυήσεις

Ο άσος της ΑΕΚ μαζί με τον μάνατζερ του (κ. Καινούργιο) είχαν επαφές με την διοίκηση και συγκεκριμένα τον Σταύρο Αδαμίδη από το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Η πλευρά του παίκτη κατέθεσε προσφυγή, προκειμένου να μην χάσει τα λεφτά του και όχι για να μείνει ελεύθερος και να πάει σε άλλη ομάδα.

Η επιθυμία του παίκτη ήταν και είναι η παραμονή, αλλά ότι συμφωνηθεί με τους κιτρινόμαυρους θα πρέπει να συνοδεύεται από εγγυήσεις και όχι από λόγια του αέρα. Αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης προσέφερε μια προκαταβολή στον βραζιλιάνο (100.000 ευρώ) μέσα στο επόμενο 20ήμερο, κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό καθώς σε περίπτωση που η ΠΑΕ για ακόμα μια φορά εμφανιζόταν αφερέγγυα, ο Λεό θα έχανε το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και θα έμενε ξεκρέμαστος.

Η αντιπρόταση του μάνατζερ ήταν να υπάρξει ένας διακανονισμός για τα οφειλόμενα, αλλά με γραπτές εγγυήσεις. Τι σημαίνει αυτό; Προγραμματισμένα έσοδα που έχει να πάρει η ΑΕΚ τους επόμενους μήνες (πχ δόση χορηγών, τηλεοπτικό συμβόλαιο, UEFA) να δεσμευθεί ένα ποσοστό προκειμένου να πάει στην πληρωμή του Λεονάρντο.

Μεταμεσονύχτια συνάντηση με Καινούργιο

Το μοναδικό εμπόδιο σε αυτή την πρόταση, είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει να πάρει προγραμματισμένα έσοδα από πουθενά και εδώ ψάχνουν να βρεθεί η λύση προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα. Πάντως, από την πλευρά της ΠΑΕ, υπάρχει η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η λύση και ο Λεό θα παραμείνει παίκτης του δικεφάλου.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την μεταμεσονύχτια συνάντηση που είχαν και πάλι, Καινούργιος και Αδαμίδης συνοδεία του Μάκη Κασνακίδη, το οποίο διεξήχθη σε καλό κλίμα και για τις δύο πλευρές.

Ζητά την ελευθέρας ο Καράμπελας, αισιοδοξία Αδαμίδη

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Καράμπελα τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο απλά. Συγκεκριμένα ο παίκτης έχει προτάσεις στα χέρια του (Καρλσρούη και από Ουκρανία) και κατέθεσε προσφυγή προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα του και την ελευθερία του.

Ο λόγος που έφτασε σε αυτό το σημείο ο παίκτης ήταν η άρνηση της ΠΑΕ για να τον αφήσει ελεύθερο, χαρίζοντας κάποια χρήματα στην ΑΕΚ. Πάντως, σύμφωνα και με τις διαρροές από την διοίκηση, υπάρχει αισιοδοξία πως και η συγκεκριμένη υπόθεση θα κλείσει θετικά για την ΑΕΚ και ο παίκτης θα παραμείνει με μοναδική εξαίρεση να έρθει ομάδα που να δίνει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ.

Θέλει εξωτερικό ο Μάκος αλλά θέλει λεφτά και για ΑΕΚ

Ο Γρηγόρης Μάκος μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κινήσεις που να δείχνουν πως θα κάνει προσφυγή κατά της ΑΕΚ. Αντιθέτως, μπορεί ο ίδιος να κοιτάει στο εξωτερικό για το μέλλον του (από την στιγμή που τα πράγματα παραμείνουν έτσι στην ΑΕΚ), αλλά επιθυμεί να βάλει ένα ποσό στα ταμεία της και η ομάδα.

Οι λύσεις που εξετάζει ο μέσος του δικεφάλου είναι από την Γερμανία και φαίνεται πως είναι κοντά στο να δεχτεί προτάσεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην βδομάδα.

Πρόταση Χήνα για ανοικτή Γ.Σ στις 3/2

Με επιστολή του προς το Sport24.gr ο Κυριάκος Χήνας, πρόεδρος της "Ένωσης 1924" πρότεινε η Γενική συνέλευση στις 3 Φεβρουαρίου να γίνει παρουσία δημοσιογράφων προκειμένου "να αποφευχθεί κάθε αλλοίωση".

Καθώς όπως εκτιμά, θα ήταν ενδιαφέρον να ακουστούν από πρώτο χέρι τα όσα θα ειπωθούν από "σπιθαμιαίους που ταλαιπωρούν και ευτελίζουν την ΑΕΚ και τους κλακαδόρους τους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ