ΑΕΚ

Άμεσες κινήσεις στην ΑΕΚ, η περίπτωση Λαΐφη

Άμεσες κινήσεις στην ΑΕΚ, η περίπτωση Λαΐφη

Η μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ όσο πάει και μεγαλώνει, με πολλά ονόματα να προστίθενται, ωστόσο οι υπεύθυνοι πρέπει να πάρουν άμεσα κάποιες αποφάσεις. Την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη φαίνεται πως τσεκάρει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Δύο ολοκληρωμένες μεταγραφές έχει κάνει μέχρι στιγμής η Ένωση, αυτές των Μπάρκα και Τσιγκρίνσκι, ωστόσο θα πραγματοποιήσει αρκετές ακόμα.

Αρχικά τα πράγματα έδειχναν πιο ξεκάθαρα σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους, ωστόσο όσο περνούν οι ημέρες η λίστα της ΑΕΚ μεγαλώνει και οι υπεύθυνοι πρέπει να ξεκινήσει σιγά σιγά το ξεκαθάρισμα.

Σίγουρα, πρέπει να γίνουν άμεσα κάποιες κινήσεις, με δεδομένο ότι απομένουν εννέα ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας και η ομάδα έχει κενά ειδικά στη θέση του επιθετικού.

Οι Κετσπάγια, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο βρίσκονται συνέχεια σε επαφή, ώστε να αποφασιστεί ποιοι παίκτες είναι οι καταλληλότεροι και να γίνουν άμεσα κάποιες κινήσεις.

Εξετάζεται η περίπτωση του Λαίφη

Σύμφωνα με την "Ώρα των σπορ", την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη φαίνεται πως σκέφτεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος γνωρίζει τον Κύπριο μεσοαμυντικό από την Κύπρο και είναι ο μοναδικός από τη Μεγαλόνησο που ενδιαφέρει

Πρόκειται για τον 23χρονο άσο της Ανόρθωσης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ, κεντρικός αμυντικός και ως 6άρι και θα μπορούσε να προσφέρει πολλές λύσεις στην "Ένωση"

Ο Λαΐφης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ, πήγε στην Ανόρθωση, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός στην Άλκη. Είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κύπρου και έπαιξε για πρώτο φορά πριν δυο χρόνια για το εθνόσημο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ