ΑΕΚ

Με Σιαλμά και… "αγριεμένο" Μανωλά!

Με Σιαλμά και… "αγριεμένο" Μανωλά!
Σιαλμάς INTIME SPORTS

Δίχως αγωνιστικές απώλειες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προπονήθηκε ο Σιαλμάς, μέσα και ο Καφές, ετοιμοπόλεμος και… "αγριεμένος" ο Κώστας Μανωλάς.

Μόνο στον ανέτοιμο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν δεν μπορεί να υπολογίζει ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναικό το οποίο πλέον έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕΚ καθώς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας και κατ’ επέκταση εκτός πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εχθές εκτός προπόνησης, ενώ και ο Παντελής Καφές τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της Ένωσης ο οποίος μετά από πολλές εβδομάδες θα έχει και ένα ευχάριστο δίλημμα, αυτό των καλύτερων επιλογών για την αρχική ενδεκάδα.

Σε εξαιρετική κατάσταση παρουσιάζεται στις προπονήσεις και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος παρά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην ουκρανική Ντνιεπρ δείχνει πολύ ζωηρός στις προπονήσεις και ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για εμφανίσεις που θα πιστοποιούν την συνεχή τους τελευταίους μήνες αγωνιστική και τακτική βελτίωσή του (ασχέτως με κάποια ατομικά λάθη που οφείλονται σε έλλειψη συγκέντρωσης).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ