ΑΕΚ

Με ίωση ο Σιαλμάς

Με ίωση ο Σιαλμάς
INTIME SPORTS

Δεν προλαβαίνει να χαμογελάσει ο Νίκος Κωστένογλου και αμέσως έρχεται η μια αναποδιά μετά την άλλη. Επέστρεψε ο Λαγός, αλλά ο Σιαλμάς έμεινε σπίτι του λόγω ίωσης.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Νίκος Κωστένογλου είδε ή για την ακρίβεια δεν είδε τον Δημήτρη Σιαλμά στην προπόνηση καθώς ο επιθετικός του δικεφάλου ταλαιπωρείται από ίωση και αποφασίστηκε από ιατρικό επιτελείο να παραμείνει σπίτι του και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Πλέον ο τεχνικός του δικεφάλου, είναι αμφίβολο για το αν θα έχει επιπλέον λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Παντελής Καφές έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Στα ευχάριστα, ήταν η επιστροφή του Παναγιώτη Λαγού στις προπονήσεις, ο οποίος δηλώνει παρών για το κυριακάτικο ματς. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Διαβάστε εδώ για την επίσκεψη της ORIGINAL στον Πόλυ Χατζηιωάννου και τις επιστολές επικοινωνίας που είχαν οι δύο πλευρές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ