ΑΕΚ

Με 25μελή αποστολή στο ντέρμπι

Με 25μελή αποστολή στο ντέρμπι
Καφές, Κοντοές, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Μανωλάς, πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου, στην τελευταία προπόνηση πριν από ο μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ανακοίνωσε 25μελη αποστολή.

Το πάθος και η δίψα για το ματς της Κυριακής, περισσεύουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, έβγαλαν όλοι το πρόγραμμα προπόνησης και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον... τελικό!

Μοναδική απουσία ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος όμως ήταν γνωστό πριν από το ματς του Περιστερίου, ότι θα απουσιάζει στα δύο τελευταία ματς λόγω τιμωρίας.

Διαβάστε εδώ για την υπόθεση ανανέωσης του Φαμπιάν Βάργκας και την προσπάθεια που θα κάνει η νυν διοίκηση για να τον κρατήσει.

Αναλυτικά η αποστολή για τον τελικό του... Τσάμπιονς Λιγκ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ