ΑΕΚ

Θέλει τον Βάργκας η ΑΕΚ και του το δείχνει

Θέλει τον Βάργκας η ΑΕΚ και του το δείχνει
INTIME SPORTS

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής και η παραμονή του θα πρόκειται σημαντική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον Φαμπιάν Βάργκας, τον οποίο η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να τον ανανεώσει και μετά τα πλέι οφ έχει τον τρόπο και θα του το δείξει...

Παρά τις δύσκολες περσινές οικονομικές συνθήκες, ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού με αρκετές περγαμηνές.

Ο Φαμπιάν Βάργκας ήταν μια λύση ακριβώς στο παραπέντε για την ΑΕΚ, ως αντί Ντιόπ και η αλήθεια είναι ότι χωρίς προετοιμασία και παρά τις δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς (οικονομικά), ο Κολομβιανός απέδειξε πως σε έναν υγιές περιβάλλον και στα λεφτά που παίρνει είναι τεράστια λύση.

Και αν δεν υπήρχαν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις με δηλώσεις σε ξένο Τύπο (διαψεύστηκαν εν τέλη) από τον Βάργκας για τον Χιμένεθ και τον Κωστένογλου, ίσως οι συμμετοχές του να ήταν ακόμα περισσότερες.

Το σίγουρο είναι πως ο πρώην άσος της Μπόκα Τζούνιορςς έχει κερδίσει την εκτίμηση για τις ικανότητες του, όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από την διοίκηση αλλά και τον προπονητή.

Τον θέλουν στην ΑΕΚ 2012-2013

Για τον συγκεκριμένο λόγο, η νυν διοίκηση θέλει να κάνει ένα (αγωνιστικό) καλό για τη νέα σεζόν και η παρουσία του Βάργκας στον χώρο του κέντρου θεωρείται κάτι παραπάνω από αναγκαία. Με την ολοκλήρωση των πλει οφ, η διοίκηση έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια πρόταση που όπως θεωρούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, θα πείσουν τον Κολομβιανό να υπογράψει την ανανέωση.

Στην πρόταση υπάρχουν τόσο τα χρήματα αλλά και οι εγγυήσεις που δύσκολα να αρνηθεί ο άσος της Ένωσης και δεν αποκλείεται να κλείσει θετικά η υπόθεση παραμονής. Φυσικά δεν μιλάμε για καμία οικονομική υπέρβαση (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) αλλά μια πρόταση στα δεδομένα της νέας εποχής και των δυνατοτήτων της ΑΕΚ.

Δεν τον χαλάει η παραμονή τον Βάργκας

Όσο για τις σκέψεις του Κολομβιανού, εάν έβρισκε μια διοίκηση σταθερή με εξασφαλισμένα τα χρήματα του αλλά και τις απαραίτητες εγγυήσεις, δεν θα έλεγε όχι στην παραμονή του στην ΑΕΚ. Απλά, μέσα και από τις δηλώσεις του, την φετινή χρονιά δεν υπήρχε αυτό και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να παραμείνει με τις παρούσες συνθήκες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ