ΑΕΚ

Με καλά μαντάτα μπήκε το 2017

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Πατίτο EUROKINISSI SPORTS

Με επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και ιώσεις, συνδυάστηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα για το 2017.

Η αλήθεια είναι πως ο Ζοζέ Μοράις πέρασε την παραμονή της πρωτοχρονιάς με ουκ ολίγες… αγωνίες ενόψει του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στις 4 Ιανουαρίου.

Ήταν βλέπετε ουκ ολίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα. Όμως η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για το 2017, είχε μόνο καλά μαντάτα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Καταρχήν ο Πατρίσιο Ροντρίγκες ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μάλιστα πιθανότατα στη βασική ενδεκάδα.

Επίσης, ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Κώστας Γαλανόπουλος που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις και υψηλό πυρετό, όχι μόνο έδωσαν το παρών σήμερα (1/1) στα Σπάτα, αλλά ανέβασαν και στροφές στην προπόνηση.

Γεγονός που αύξησε πολύ τις πιθανότητες να προλάβουν να είναι έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης (4/1). Ακόμα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έβγαλε και σήμερα μέρος του κανονικού προγράμματος. Ωστόσο για τον Ουκρανό στόπερ δεν υπάρχουν ελπίδες να παίξει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φτιάχνει, «ψωνίζει» και ψάχνει τηνGenerationX
Ευχές με σπόντες από την ΑΕΚ
"Έσπασε" τα κοντέρ ο Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ