ΑΕΚ

Με… γεμάτα χέρια στην Κυβέρνηση ο Τίγρης

Με… γεμάτα χέρια στην Κυβέρνηση ο Τίγρης

Άπαντες στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι το θέμα της κατασκευής της Αγιάς Σοφιάς θα έμενε πίσω λόγω της αλλαγής της Κυβέρνησης, ωστόσο δεν άφησαν τίποτα στην τύχη τους και οργανώνουν το επόμενο βήμα.

Οι εκλογές και η αλλαγή της Κυβέρνησης στην Ελλάδα, έφεραν το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ πίσω, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ένωση σταμάτησαν να δουλεύουν και να οργανώνονται.

Μετά τις εξελίξεις στο Eurogroup και την παράταση που δόθηκε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα περιμένει λίγο ακόμα και στη συνέχει αναμένεται ότι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της Αγιάς Σοφιάς.

Από πού περιμένει ο Μελισσανίδης είναι αρχικά η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, από τους λιγοστούς δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και οι άδειες αρχικά για την περίφραξη και στη συνέχεια για την οικοδόμηση.

Από τη στιγμή που ολοκληρωθούν αυτά τα θέματα, ο Τίγρης θα πάει με γεμάτα χέρια στο ραντεβού με την Κυβέρνηση, ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να μην μπορεί κανένας να του δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Χωρίς… αλλαγές ο Δέλλας

Ο αγώνας της Τρίτης κόντρα στους Πατρινούς, μπορεί να είναι ματς ανάμεσα στον 1 και στον 2 του Νότιου ομίλου, ωστόσο η δυναμικότητα της ΑΕΚ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία ομάδα.

Βέβαια, ο Δέλλας δεν έχει σκοπό να πραγματοποιήσει αλλαγές στην 11άδα του αγώνα με την Παναχαϊκή και να ρισκάρει με κάτι καινούργιο, καθώς θέλει να αυξήσει σε διψήφιο αριθμό τη βαθμολογική διαφορά.

Η Ένωση βρίσκεται στο +9 από την Παναχαϊκή και σε περίπτωση νίκης θα κάνει το +12, συνεχίζοντας να έχει το κεφάλι της ήσυχο, για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Βέβαια, στα Σπάτα δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα καμία δοκιμή 11άδας, με τον Δέλλα να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί στη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ