ΑΕΚ

Με "άγριες" διαθέσεις μετά το ρεπό

Με "άγριες" διαθέσεις μετά το ρεπό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια περίμενε με "άγριες" διαθέσεις τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ρεπό της Πέμπτης, υποβάλλοντάς τους σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

Απολύτως ξεκάθαρος ήταν στο δείπνο της Τετάρτης (6/7) ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr. "Θέλω να εκμεταλλευτείτε το αυριανό (σ.σ. Πέμπτη 7/7) το ρεπό για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε, καθώς μας περιμένει σκληρή δουλειά". Το είπε και το εννοούσε.

Και όσοι παίκτες της ΑΕΚ δεν το είχαν πιστέψει, το διαπίστωσαν στη σημερινή (8/7) πρωινή προπόνηση. Ο Κετσπάγια με τους συνεργάτες του, είχαν ετοιμάσει για τους "κιτρινόμαυρους" ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα δουλειάς φυσικής κατάστασης, σε συνδυασμό με μπάλα.

Δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά είχε υψηλή ένταση. "Ότι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε καλά. Θα έχει καταπόνηση σήμερα, γι αυτό πρέπει να το κάνουμε σωστά" προετοίμασε τους παίκτες ο γυμναστής Μιχάλης Μιχάλης.

Και εκείνο που ο Τιμούρ Κετσπάγια ζητησε από τους παίκτες του, ήταν να δώσουν το μάξιμουμ των δυνάμεων τους. Και όσες φορές το έκαναν αυτό οι ποδοσφαιριστές του, ο τεχνικός της ΑΕΚ μοίραζε μπράβο.

Ενώ ο Κετσπάγια ζητούσε και καλά σπριντ, αλλά και καλά κοντρόλ με την μπάλα, με δουλειά τόσο με το αριστερό, όσο και με το δεξί πόδι. Μάλιστα ακόμα και στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, ο Κετσπάγια δούλεψε με άσκηση απαιτητική και μπάλα. Μόνο για τους παίκτες ήταν σαν παιχνίδι, καθώς το "κορόιδο", το οποίο το απολαμβάνουν καθώς έχει ανταγωνισμό.

"Ανεβαίνει" ο Σιμόες

Μόνο ο Αντρέ Σιμόες δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης. Ο Πορτογάλος χαφ πάντως, έκανε ένα σημαντικό κομμάτι. Και κυρίως έδειξε πως ανεβαίνει και πως είναι σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον Αχίλλειο Τένοντα. Κάτι άλλωστε για το οποίο ενημέρωσε και ο γιατρός της ΑΕΚ Άλκης Καλιακμάνης τον Κετσπάγια, πριν την έναρξη της προπόνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ