ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Τώρα να ξεκουραστείτε"

Κετσπάγια: "Τώρα να ξεκουραστείτε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε στους παίκτες του ολόκληρο ρεπό και… απαίτησε να το εκμεταλλευτούν.

Την καλοκαιρινή προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την έχουν ξεκινήσει μόλις πριν 12 μέρες. Και εδώ στο Κίελτσε, βρίσκονται κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα. Παρόλα αυτά, όλες αυτές τις μέρες, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά με καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Επίσης ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας προπονητής που δίνει μεγάλη σημασία στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του. Θεωρεί πως είναι εξίσου σημαντικό με την δουλειά. Άλλωστε το ξεκαθάρισε στους παίκτες του ήδη από την ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια των Σπάτων, πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Επομένως δεν θα μπορούσε να μην προβλέψει ένα ρεπό και μάλιστα ολόκληρο, μετά από την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες του όλες αυτές τις μέρες. Και ειδικά από την στιγμή που χθες (6/7) το πρόγραμμα είχε και φιλικό και πρωινή προπόνηση. Ο Κετσπάγια εδώ και μέρες είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ρεπό για σήμερα (7/7).

Εκείνο που ζήτησε, μιλώντας στους παίκτες χθες στο δείπνο, ήταν να αξιοποιήσουν αυτό το ρεπό για να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους. «Αύριο σας έχω υποσχεθεί ότι θα είναι μια μέρα ξεκούρασης γιατί έχουμε δουλέψει αρκετά μέχρι τώρα. Θέλω να προσέξετε και να το εκμεταλλευτείτε όπως πρέπει. Ο βασικός λόγος είναι για να ξεκουραστείτε και να συνεχίσουμε πιο δυνατά τη δουλειά μας» τόνισε ο Κετσπάγια.

Οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι όλη την ημέρα, μέχρι και τις εννέα το βράδυ. Έχουν το ελεύθερο ακόμα και να πάνε στο κέντρο της πόλης του Κίελτσε, αν το επιθυμούν, για να κάνουν βόλτα και να πιούν καφέ ή να φάνε.

Πολλοί από τους παίκτες το σκεφτόντουσαν και το συζητούσαν, προκειμένου να αλλάξουν παραστάσεις, καθώς από την μέρα που ήρθαν, δεν έχουν δει τίποτε άλλο εκτός από το ξενοδοχείο και το γήπεδο. Πάντως υπάρχουν και οι παίκτες που θα επιλέξουν να μείνουν στο ξενοδοχειο και να χαλαρώσουν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ