ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Εύκολα ή δύσκολα, θα κερδίσουμε"

Λυμπερόπουλος: "Εύκολα ή δύσκολα, θα κερδίσουμε"
Σιαλμάς, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, πανηγυρική INTIME SPORTS

Σίγουρος για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Τι σχολίασε για την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και την ομάδα του Περιστερίου.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Περιστεριώτες και τόνισε πως "εύκολα ή δύσκολα, θα τα καταφέρουμε". Παράλληλα, συνεχάρη για την οργάνωση και την συνολική εικόνα τον Ατρόμητο.

Διαβάστε εδώ για την αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (9/5) αγώνα με τον Ατρόμητο

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Και στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό δεν έγινε και τώρα έχουμε ένα ματς με τον Ατρόμητο. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε και όποια παιδιά αγωνιστούν την Πέμπτη πρέπει να δώσουν το 100% όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε αρχικά ο Λύμπε και πρόσθεσε για τους Περιστεριώτες:

"Ο Ατρόμητος δεν είναι έκπληξη. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν πέρυσι. Υπάρχει μια υγιής διοίκηση. Παίκτες και προπονητικό τιμ νομίζω ότι δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Είναι ομάδα παράδειγμα προς μίμηση και μακάρι στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες ομάδες σαν τον Ατρόμητο. Εμένα δε μου προκαλεί εντύπωση η πορεία του".

Διαβάστε εδώ για την συνάντηση του Φαμπιάν Βάργκας με τον Ανδρέα Δημητρέλο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ