ΑΕΚ

"Πάνω από όλα η ΑΕΚ"

"Πάνω από όλα η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Φαμπιάν Βάργκας μίλησε με τους διοικούντες την ΑΕΚ για την πεσμένη απόδοσή του και το αν αισθάνεται καλά στην ομάδα απαντώντας ότι είναι προσηλωμένος και έτοιμος να βοηθήσει απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Κολομβιανός είναι ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει. Στις καλές βραδιές του είναι μία μεσαία γραμμή μόνος του. Στις κακές του η ΑΕΚ χάνει πολλά.

Είναι καλύτερα να μην αγωνίζεται δηλαδή διότι δεν έχει μέση κατάσταση. Άλλωστε όπως αποδείχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Γεωργέας τον αντικατέστησε επαξίως.

Ο Βάργκας έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τους Πράσινους ενώ υπολογιζόταν ως βασικός και τούτο διότι λίγες ώρες πριν από τον αγώνα επικαλέστηκε ενοχλήσεις στο πόδι και είπε στον Κωστένογλου ότι δεν είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει. Ο προπονητής ενώ υπολόγιζε ότι θα τον ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα, μετά από τη συζήτηση που είχε μαζί του προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Την Τετάρτη (3/5) ο Βάργκας μίλησε με τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κκ. Ανδρέα Δημητρέλλο και Ηλία Μπόβαλη αντιστοίχως. Οι δύο άνδρες που «τρέχουν» την καθημερινότητα της ΑΕΚ ήθελαν να συζητήσουν μαζί του σε ανθρώπινο επίπεδο, ώστε να διαπιστώσουν αν τον απασχολεί κάτι. Ο Κολομβιανός ήταν ευθύς και απόλυτος:

"Δεν τρέχει το παραμικρό. Σήμερα νιώθω απολύτως καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο αυριανό ματς. Πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ένιωσα κάποια τσιμπήματα και το είπα στον προπονητή. Θέλω να είμαι 100% έτοιμος όταν αγωνίζομαι. Για μένα πάνω από όλα είναι η ομάδα μου" τόνισε ο Βάργκας καθησυχάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας που διάβαζαν δεξιά και αριστερά διάφορα για τις προθέσεις του διεθνούς μέσου.

Είναι πλέον στο χέρι του Κωστένογλου αν θα συμπεριλάβει τον Βάργκας στην αποστολή για το αυριανό κρίσιμο ματς και ασφαλώς αν θα τον συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα αντί του κουρασμένου Νίκου Γεωργέα που πρέπει απαραίτητα να πάρει ανάσες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ