ΑΕΚ

Λίνεν: "Χρέος να μάθετε την ιστορία της ΑΕΚ"

Λίνεν: "Χρέος να μάθετε την ιστορία της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Έβαλντ Λίνεν εμφανίστηκε "λάβρος" στην προπόνηση της ΑΕΚ, ζητώντας από τους παίκτες του να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να μάθουν ποια φανέλα φορούν και όχι για ανοησίες! Χτύπησε στο κεφάλι ο Πετρόπουλος.

"Τρελαμένος" εμφανίστηκε ο Γερμανός τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης (19/3) για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα του Γιώργου Κατίδη.

Μάλιστα, θέλοντας να τονίσει την σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται, τους μάζεψε στα αποδυτήρια και τους μίλησε για πάνω από μία ώρα.

"Αυτό που έκανε ο Γιώργος δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο. Δεν ήξερε τι έκανε. Έδειξε αφέλεια, αλλά και αλαζονεία, ζητώντας από τον κόσμο με αυτό τον τρόπο να σηκωθεί όρθιος.

Ποιος είσαι εσύ που σε αυτή την ηλικία ζητάς από τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος;".

Ύστερα απευθυνόμενος στους νεότερους είπε: "Εγώ σας κράτησα εδώ όλους, ενώ δεν έπρεπε, για να μπορέσετε να μαθαίνετε, να βελτιώνεστε και να είμαστε όλοι μια γροθιά.

Αντίθετα εσείς δε δουλεύετε όσο θα έπρεπε και κάνετε μόνο κριτική όταν δεν παίζετε. Έχετε στο μυαλό σας περισσότερο στο πως θα μπείτε στο facebook και στο twitter για να γράψετε κάτι.

Αλλά αφού περνάτε τόσες ώρες στο ίντερνετ μπείτε και διαβάσετε την ιστορία της ΑΕΚ, τι πρεσβεύει αυτό το έμβλημα που φοράτε, πόσοι μεγάλοι παίκτες έχουν περάσει απ αυτή την ομάδα και πως συμπεριφερόντουσαν αυτοί οι παίκτες.

Κανονικά θα έπρεπε να ξέρετε όλοι πως η ιστορία της ΑΕΚ είναι αντιφασιστική και επομένως αυτό που έκανε ο Κατίδης είναι απαράδεκτο.

Ξαναλέω όμως, θεωρώ ότι δεν είχε πολιτική σκέψη όταν το έκανε και δε θα πρέπει να του πάρουν το κεφάλι. Εγώ πάντως να ξέρετε ότι έχω ζήσει το ναζισμό στην οικογένειά μου και έχω βιώσει πόσα εγκλήματα έχουν κάνει".

Ολοκληρώνοντας τόνισε: "Δεν θα ανεχτώ άλλες τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές".

Χτύπησε στην προπόνηση ο Πετρόπουλος

Από την προπόνηση της Τρίτης αποχώρησε ο Αντώνης Πετρόπουλος καθώς χτύπησε στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Ο παίκτης αποχώρησε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους, καθώς το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί για την κατάσταση του, απλά δεν θέλησαν να διακινδυνεύσουν.

Ο Τάσος Τσουμάγκας ακολούθησε θεραπεία, ενώ από εκεί και πέρα οι Αλέξανδρος Νικολιάς (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Δημήτρηςς Γροντής (τράβηγμα στον δικέφαλο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ δεν προπονήθηκε ο διεθνής Νίκος Κατσικοκέρης (ενόπλων).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ