ΑΕΚ

Ξεκουράστηκαν πόδια και… πνεύμα

Ξεκουράστηκαν πόδια και… πνεύμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο ο Γκουστάβο Πογέτ όσο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θεωρούν πως η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή, καθώς είχαν ανάγκη από το ρεπό.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είναι έτσι κι αλλιώς από τους προπονητές που θεωρούν πως μια διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί σε βάρος της ομάδας καθώς ενδεχομένως κόβει τον αγωνιστικό ρυθμό.

Παγίως θεωρεί πως είναι σημαντική κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, για να πάρουν ανάσες και να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές. Όμως αυτή την φορά, η διακοπή ήρθε… κουτί. Οι παίκτες της ΑΕΚ χρειαζόντουσαν ξεκούραση και στο σώμα αλλά και στο… πνεύμα.

Στα τελευταία ματς και ιδιαίτερα στο τελευταίο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν σημάδια κόπωσης αλλά και έλλειψης καθαρού μυαλού. Ακόμα και ο ίδιος ο Πογέτ είχε μεγάλη ένταση. Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά φέτος.

Όλοι είχαν ανάγκη αυτό το τριήμερο ρεπό προκειμένου να αποφορτιστούν και να επιστρέψουν σήμερα (28/3) το απόγευμα στις προπονήσεις πιο φρέσκοι και κυρίως με καθαρό μυαλό.

Άλλωστε ούτε που πέρασε από το μυαλό του Πογέτ να «κόψει» μέρα απ’ αυτό το ρεπό, όταν στράβωσε το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Ενώ στην τελευταία προπόνηση την περασμένη Πέμπτη (24/3) δεν συμβούλεψε απλώς τους παίκτες του να αποφορτιστούν αλλά σχεδόν τους έδωσε εντολή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ