ΑΕΚ

Ξεκίνησαν τα δίωρα και οι... φωνές

Ξεκίνησαν τα δίωρα και οι... φωνές
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά κατά την παραμονή στα Χάνια Πηλίου, ο Δέλλας κράτησε στο γήπεδο για δύο ώρες τους ποδοσφαιριστές του. Οι φωνές για τα τελειώματα και το διπλό που έληξε 5-5 και πήγε στα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Ντούνη που έπιασε τέσσερα πέναλτι (video).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Την μεγαλύτερη προπόνηση μέχρι στιγμής έκανε σήμερα (17/8) ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς οι Κιτρινόμαυροι γυμνάστηκαν για δύο ώρες. Ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα και στο τέλος ισόπαλο οικογενειακό διπλό, 5-5, με 18 εκτελέσεις πέναλτι!

Ο Κολοσσός έδωσε βάση στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων στην σημερινές ασκήσεις. Είχε προγραμματίσει για τους ποδοσφαιριστές του ασκήσεις με έμφαση στο τελείωμα των φάσεων.

Σέντρες από δεξιά και αριστερά στους επιτιθέμενους, καθώς και ασκήσεις κατοχής της μπάλας με τρεις παίκτες εναντίον ενός. Στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό διπλό με τον Δέλλα να δίνει πολλές οδηγίες για πως θα πρέπει να φτάνει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Μέχρι πρότινος ο Δέλλας ζητούσε από τους Κιτρινόμαυρους να έχουν καλή κυκλοφορία με την μπάλα, να έχουν σωστές μεταβιβάσεις ωστόσο σήμερα στόχος πλέον των ασκήσεων είναι και το γκολ.

Μάλιστα, ο Κολοσσός καθ’ όλη τη διάρκεια των ασκήσεων σταματούσε συνεχώς τη ροή τους κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες όταν έβλεπε ότι έκαναν λάθη και έδινε συνεχώς εντολές για τον τρόπο που θα πρέπει να κινούνται.

Τον άκουσαν μέχρι τον... Βόλο

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιες λέξεις που φώναξε ο Δέλλας, πρέπει να ακούστηκαν στα γύρω χωριά. "Βάλτε γκοοοοολ", "σέντρα με τη μία", "σωστές πάσες", "Έντιιιιιν" ήταν κάποιες από τις στιγμές που ο Δέλλας φώναξε δυνατά. Αυτός που σε μια φάση τα άκουσε περισσότερο, ήταν ο Έντιν Μούργκα, ο οποίος δεν έκανε καλή πάσα και ενώ ήταν μπροστά για γκολ με τον Τράι να βγάζει φλόγες.

Στην επόμενη φάση όμως και ενώ άλλαξε η άσκηση, ο Τράι μίλησε στον Μούργκα: "Έντιν όλα καλά; είσαι εντάξει;" με τον Βόσνιο χαφ να του λέει ότι όλα είναι καλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ