ΑΕΚ

Δουλειά σε τακτική και... γκολ

Δουλειά σε τακτική και... γκολ
INTIME SPORTS

Δουλειά στην τακτική με μπαλίτσα, φωνές και οδηγίες περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση στα Χάνια. Η "απειλή" του Παυλή και ο μικροτραυματισμός του Ανάκογλου (video+pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Όπως συνηθίζει ο Τράι, στην απογευματινή προπόνηση κάνει τακτική με μπάλα. Ως γνωστόν, όλα ξεκινάνε από την κατοχή και την σωστή πάσα. Σήμερα (16/8) έβαλε στο "μάθημα" και το γκολ.

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, κάτι που συνηθίζει να κάνει ο τεχνικός της ομάδας έτσι ώστε να δουλεύουν καλύτερα και προπονούνται πάνω στις ασκήσεις τακτικής.

Δουλειά σε τακτική και... γκολ
INTIME SPORTS

Μέχρι πρότινος ο Δέλλας ζητούσε από τους Κιτρινόμαυρους να έχουν καλή κυκλοφορία με την μπάλα, να έχουν σωστές μεταβιβάσεις ωστόσο σήμερα στόχος των ασκήσεων ήταν και το γκολ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ασκήσεων, ο Τράι, σταματούσε συνεχώς τη ροή τους κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες όταν έβλεπε ότι έκαναν λάθη και έδινε συνεχώς εντολές για τον τρόπο που θα πρέπει να κινούνται.

Δουλειά σε τακτική και... γκολ
INTIME SPORTS

"Μακριά μου κίτρινοι"

Ο Μιχάλης Παυλής μπορεί να ανάρρωσε από το κρυολόγημα ωστόσο προσπάθησε σήμερα να… εκμεταλλευτεί κρύωμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, έτσι ώστε να κερδίσει με την ομάδα του στην άσκηση που τους έβαλε ο Δέλλας

Δουλειά σε τακτική και... γκολ
INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια της άσκησης (κάτι σαν μίνι διπλό), ο Μιχάλης Παυλής ο οποίος παρά το γεγονός ότι ανάρρωσε από το κρυολόγημα προειδοποιούσε την κίτρινη ομάδα να μην τον πλησιάζει λέγοντας χαρακτηριστικά « κίτρινοι μην έρχεστε κοντά μου», φοβίζοντας τους ότι θα τους κολλήσει.

Δουλειά σε τακτική και... γκολ
INTIME SPORTS

Καμία ανησυχία με Τζίμη

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησε με πάγο στο πόδι, καθώς αποκόμισε ένα χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, ενώ ο γιατρός για προληπτικούς λόγους του έδωσε να τοποθετήσει πάνω πάγο μετά το τέλος της προπόνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ