ΑΕΚ

Ξεκινάει κανονικά η δική Ψωμιάδη!

Ξεκινάει κανονικά η δική Ψωμιάδη!
Σταύρος Ψωμιάδης, Αδαμίδης INTIME SPORTS

Παρά την αποχή του δικηγορικού συλλόγου, η ΑΕΚ και ο κ. Οικονομόπουλος, εξασφάλισαν ειδική άδεια και η δίκη της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη θα ξεκινήσει κανονικά.

Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια Ψωμιάδη η απόφαση των δικαστών να διεξαχθεί κανονικά η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ. Ο λόγος, ήταν η απεργία που έχει κηρύξει ο δικηγορικός σύλλογος, στην οποία πατούσαν και οι δικηγόροι της πλευράς Ψωμιάδη.

Όμως, ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, εξασφάλισε ειδική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για την πραγματοποίησή της δίκης και για την οποία άδεια ενημέρωσε τους δικαστές, ζητώντας να αρχίσουν κανονικά οι διαδικασίες.

Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε γνωστό και παρά την πρώτη αντίδραση της πλευράς Ψωμιάδη ( ζήτησαν να υπάρξει νέα αναβολή), τελικά υπερίσχυσε η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίκη ξεκινάει σε λίγα λεπτά και πρόκειται για πολύ σημαντική και συνάμα θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ, καθώς στην περίπτωση που η απόφαση δικαιώσει την Ένωση ( κάτι για το οποίο είναι απόλυτα σίγουροι οι νομικοί εκπρόσωποί της ομάδας), στην απολογία της Πέμπτης με την UEFA η διοίκηση του δικεφάλου θα έχει ένα επιπλέον διαπραγματευτικό ατού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ