ΑΕΚ

Καραβίτης: "Αντέχει το βάρος της ΑΕΚ ο Μπεθάνης"

Καραβίτης: "Αντέχει το βάρος της ΑΕΚ ο Μπεθάνης"
Καραβίτης INTIME SPORTS

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέτρος Καραβίτης, σε συνέντευξη του τόνισε πως ο Γιάννης Μπεθάνης έχει τη δυνατότητα να σηκώσει στις πλάτες του την Ένωση.

"Ο Μπεθάνης είναι αυτό που λέμε ψυχρός επαγγελματίας. Είναι μεγάλη οικονομική δύναμη, δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο στον χώρο.

Αυτός και ο άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται είναι πολύ επιτυχημένοι οικονομικά", είπε αρχικά στην "Ώρα των Σπορ" ο παλαίμαχος άσος και συνέχισε:

"Οι κινήσεις που κάνει τελευταία δείχνουν πως ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΑΕΚ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Και οι συνεχείς επαφές του με τον Νικολαΐδη αυτό δείχνουν. Σίγουρα έχει την δυνατότητα να σηκώσει στις πλάτες του στην ΑΕΚ και μακάρι να το κάνει.

Απλά είναι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να βγαίνει το όνομα τους προς τα έξω, όπως έγινε τελευταία. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Είναι καθαρά επιχειρηματίας και πολύ πετυχημένος μάλιστα".

Για το ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών και το πως σχετίζεται αυτό με το γήπεδο, ο Πέτρος Καραβίτης είπε: "Ισχύουν οι επαφές του κ. Μπεθάνη με Ρώσους επιχειρηματίες. Συνεργάζονται σε πολλές δουλειές και έχουν γίνει πολλές συζητήσεις που αφορούν την ΑΕΚ.

Από όσο μπορώ να γνωρίζω έχουν γίνει κουβέντες και για το θέμα του γηπέδου, αφού αυτό είναι το κομμάτι που του ενδιαφέρει. Με τον Μπεθάνη συνεργάζονται χρόνια και γνωρίζονται πολύ καλά, μιλάμε για πολύ δυνατούς και επιτυχημένος επιχειρηματίες".

Για το ραντεβού Ντέμη, Μπεθάνη και Ρώσων, τόνισε: "Ισχύει το ραντεβού, βρεθήκαμε όλοι μαζί πριν από κάποιες μέρες. Ο Μπεθάνης, ο Νικολαΐδης και εγώ. Δεν ήμουν όμως εγώ ο άνθρωπο που τους έφερε σε επαφή. Δεν ξέρω ποιος τους γνώρισε. Εγώ τότε τον γνώρισα το Νικολαΐδη. Δεν έπρεπε να πάρει τέτοια έκταση η δική μου εμπλοκή, απλά έτυχε να με καλέσει ο Μπεθάνης σε ένα γεύμα, στο οποίο ήταν παρόντες και οι παραπάνω κύριοι.

Μέχρι εκεί. Βρίσκομαι και άλλες φορές με τον Μπεθάνη, μιλάμε στο τηλέφωνο δυο και τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά για άλλα θέματα, όχι την ΑΕΚ. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν με αφορά. Αυτό είναι δική του δουλειά".

Για το αν ο Γιάννης Μπεθάνης είναι πίσω από το δάνειο που εξασφάλισε ο Ντέμης, είπε: "Λογικά πρέπει να είναι χρήματα του Μπεθάνη. Δεν γνωρίζω κάτι προσωπικά αλλά η λογική λέει πως τα χρήματα του δανείου είναι του ιδίου.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ